Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elárulni biztos nem fogod, de hogy kinek mi fíír kostet a bankszámlája azt nem tooom! sedu eladta volna a zx10-et. seduuuu hooool vagy, mit rejteget a garázsod?
adjad neki osszátok egymást,adok kapok lesz minnyá!
a csapatban ki közülülk a milliomos?
Bogyesz ki vette meg ?Sedu?
ki a közeli ismerős aki mit kit vett hóóóóól?
pipi az egyedi a fődön nincs még 1 ilyen hülye
pipi az utánozhatatlan!
ja kesztyü próba is
közeli ismerős vette meg tőle kérdezt az akrát ugyis bejelentkezik szerintem
kesztyűűűűűűűűű!
ablak nyitva kudök elixirt küdö pipát?
kawaszeki időközben elkelt a motor egyben de neked maradt a ruha csizma próba
huhh mennyi energiát kell bele feccölnöm míg februárig hesegetem a tárcsáid felől a vas szúvakat!
most vagy soha bogyó! 1. 2. 3. árverés lezárva! nyitom a faház ablakát, fénypostázhatod, ha nem sikerül kiakasztani a rögzítő rugókat gyors darabolóval egyszerüsítsd a képletet.
sztem inkább fazonnak kellene gondolkodnia ezen az ajánlaton, én elvinném tőled csak már tele a garázs és háát a kawa az kawa, de fain ghost rájdert lehetne építeni belőle, a színe már o.k. csak a szívét kell műteni és góóóó. és akkor cserélnem kellene a bőrgúnyát is feketére, na mindegy elviszem tőled 20e ft-ért az akra dobot és akkor adhatod 100-ért a motort gyári dobbal. ÁLL AZ ALKU BOGYÓ?
Februárig ráér.
Küldöm fény postával. Söröcskével kombinálva az igazi.
Küggyé posta címet kapsz egy garnitúrát
neked jimmy még féktárcsa és index is kellene, ha hazaértem felkutatom, a féktárcsa még a felnin van de az indexeket keresnem kell.
holnap lehet vége a cowboy életnek és ha kellenek az alkatrészek akkor tudok postázni.
jimy igazán kölcsön adhatnád a pipád 1 kis ucsörgős gondolkodásra
rendben szeki csak csörögj rám hogy ithol legyek
Szeki nekem múltkorról kellene az az idom tartó ami alul a hűtőt is tartja a bal oldali.
lehet hogy hétvége.