Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elméletileg elküldtem
Csak kilencese volt,besegítek neki,hátha összejön!
Meg a palacsintát is szeretem!
Természetesen! zx6rdeni@citromail.hu
9363 látom Sedu Z-jét agitálod a nyíregyi fórumon Nemtán %-ot ígért Vagy átszalad egy palacsintával nyíregyre cserébe?
Ja,ezt nem tudtam!
Jónak mondod mikor neki kétkerékkel sem egyszerű...
Van email címed mert akkor megadnám a számot meg a címet
De alakítás nélkül alkalmas egykerekezésre!
Koszi. Eleg csunyan nez ki....
A 13538 -ban azt írta,hogy nem lesz netközelben mostanság!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
kawaszeki, mit kostalnak a cuccok, amirol seducertt regel egy sorral eljjebb?
450. Szekinél van jó első teló, kerék, már ki van egyengetve egy váz is, ott a jó kis leömlő és a hűtő is
Szep munka. Mi penz?
OK! Csak egy példa volt,hogy ilyen is létezik!
Én így ismerem,nekem ez a véleményem róla.
Ja Szombat!
Akkor holnap
Szuper! Várom az infót!
Szeva
Holnap otthonról elküldök minden infót oké.
Nagyon megbízható emberke ja és van neki egy ZX12R-je is.
Kawa fan.Még a gyorskötözője is zöld
Ja és amúgy Ő is egy kawa szalonban dolgozik mint szerelő
Nagyon lelkiismeretes srác. A faterja is rendes, ő régi csöves rádiókkal foglalkozik.
Hát azért azt nem mondanám,hogy nincs mit elkúrni rajta!
Egy példa,elvittük a haver mociját egy "jó szerelőnek beállított" emberkéhez a szelephézag ellenőrzésre/állításra!Na most a munka elvégzése,átvétele után a motor jobban kattogott mint előzőleg ráadásúl amit ki akarok emelni össze vissza karcolta/ba..ta a fényezést azokon a részeken,helyek ahol le lehet szerelni az oldalburkolatokat,tehát az imbusz kulcsot úgy helyezte hogy pontosan leba..a a festéket + ráadásként a benzincsövet valószínű csavarhúzóval feszegette le mert az is ki lett lyukasztva egy kicsi helyen ahol persze szivárgott a benzin! Ez egy "jó" szerelő volt állítólag! De jobb hogy nem látom hallom a többi munkájáról szóló híreket!
Egy karbiszibkron csak egy karbiszinkron!Nincs mit elqrni rajta!Nekem anno jól megcsinálta amit kellett.
Az odáig rendben van,de egy soha nem látott idegen mocijával is olyan odaadóan bánik/foglalkozik?!
Erik építi és szervizeli a Papp Laci dragját.Ez így elég?
Jó szerelő!
Mi történ Gyurka? Sajnálom. Gondolom az nem vígasztal, ha azt írom így kisebb helyet foglal a sarokban
Maga az egész így nem látszana szőrnyűnek, de gondolom a váz megrövidült... Lett bajod Mit kaptál el?