hát ez 1 kicsit kicsi lenne az enyimre de nekem megvan a gyári tudod csak 1 kawa matrica kell rá tudod a szivem a k2.3.4 felé huz vagy k1 750-ben nemtudom leszek e kawás
Szép Estét srácok!
Egy kérdés!
Szerintetek mitől lehet az,hogy a moci kicsi gázhúzogatásokra (melegen,üres helyzetben) olyan mintha fulladna?!Ez inkább az alacsonyabb tartományokra vonatkozik,magasabb fordulaton jobban reagál,de ott is érezhető/hallható!
Visszadobálja állandóan, meg leblokkolja, kidob a fórumból, a kötelezőt sem tudom megkötni a netrisk-en, pedig a csühögő 14 000-el rövidebb lenne. Úgyhogy Bogyesz ebúcsúzok, majd jövőhéten megcsináltatom, addíg pippelem a motrot
valamikor az én akrám is ilyen hosszú volt de elvágtam belőle 15cm-ert! amikor hosszú volt 127decibelt lököt 1 szer 1 mérésen,most sokkal mélyebbet szól
Mióta nem vagyok itt a fórumon nem is nagyon pörög...
Jimy édesapádnak kellett volna gumit húznia...
Ha egy kicsit jobb a reflexe rég a lepedőn száradsz...
Hali!
1Fazon megnéztem a FMF cuccot, 2001-től csinyának zx9-r-hez.
Nem tudom az az évjárat stimmel-e a miénkhez
Egyébként jó áron van. Amit fel tettem martin képet, az a magyar gyártmány. Ők úgy tudom hozott anyagból is dolgoznak, furulya csere, palást csere. Így viszont olcsóbb.
Nekem 100-200at biztos jár fől/le a fordulat,de 500 azért nem!
Ha már ennyit ingadozik (1-200) érdemes a karbiszinkront elvégezni?
Teljes idomszett 8000-ért, szerintem jó lenne bele az első lámpád, és már majdnem olyan, mintha kawád lenne!
Egy kérdés!
Szerintetek mitől lehet az,hogy a moci kicsi gázhúzogatásokra (melegen,üres helyzetben) olyan mintha fulladna?!Ez inkább az alacsonyabb tartományokra vonatkozik,magasabb fordulaton jobban reagál,de ott is érezhető/hallható!
Valami olyasmi van jimy gepen is.
Megtudnad adni a dobos teloszamat?
Rakerdezek hanyas a jako
Jimy édesapádnak kellett volna gumit húznia...
Ha egy kicsit jobb a reflexe rég a lepedőn száradsz...
1Fazon megnéztem a FMF cuccot, 2001-től csinyának zx9-r-hez.
Nem tudom az az évjárat stimmel-e a miénkhez
Egyébként jó áron van. Amit fel tettem martin képet, az a magyar gyártmány. Ők úgy tudom hozott anyagból is dolgoznak, furulya csere, palást csere. Így viszont olcsóbb.