Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fordulat viszont visszafele esik szépen,indulni is indul könnyen!
9363!
Nekem 100-200at biztos jár fől/le a fordulat,de 500 azért nem!
Ha már ennyit ingadozik (1-200) érdemes a karbiszinkront elvégezni?
hát ez 1 kicsit kicsi lenne az enyimre de nekem megvan a gyári tudod csak 1 kawa matrica kell rá tudod a szivem a k2.3.4 felé huz vagy k1 750-ben nemtudom leszek e kawás
Nem tudja valaki, hogy a ZX10 (04) és a 636 beépített indexe csereszabatos-e?
Bogyó vedd meg EZT!
Teljes idomszett 8000-ért, szerintem jó lenne bele az első lámpád, és már majdnem olyan, mintha kawád lenne!
Az enyém 900-1300 volt
Nyitott rendszernél az ingadozás 100-200 rpm is lehet,a régi ZXR-ek még 500 -at is "kilengtek".
Ha egyenetlen alapjáratról beszélünk akkor az mennyire ingadozó? Rpm?
Karbiszinkron előjele az egyenetlen alapjárat, és a lassabban eső fordulat.
Gyertya, karbiszinkron, légszűrő, csövek a karbihoz amik a légszűrőből jönnek-mennek, vizes benya, stb. stb....
Karbiszinkron - gyertyacsere?
Szép Estét srácok!
Egy kérdés!
Szerintetek mitől lehet az,hogy a moci kicsi gázhúzogatásokra (melegen,üres helyzetben) olyan mintha fulladna?!Ez inkább az alacsonyabb tartományokra vonatkozik,magasabb fordulaton jobban reagál,de ott is érezhető/hallható!
köszi a fotókat malyd iszunk rá 1 páleszt az én gépem is döglődik ugyan ez a baja mint neked pedig már megdrótoztam meg megkentem fbs-el
Visszadobálja állandóan, meg leblokkolja, kidob a fórumból, a kötelezőt sem tudom megkötni a netrisk-en, pedig a csühögő 14 000-el rövidebb lenne. Úgyhogy Bogyesz ebúcsúzok, majd jövőhéten megcsináltatom, addíg pippelem a motrot
valamikor az én akrám is ilyen hosszú volt de elvágtam belőle 15cm-ert! amikor hosszú volt 127decibelt lököt 1 szer 1 mérésen,most sokkal mélyebbet szól
ÁÁÁ Bogyesz ez nagyon darabos már Több a vírus a gépembe mint bolha a Tatába
koszi jimy!
+36 30/20-44-333
Esetleg ha valakinek van a dob es a csonk csatlakozasnal levo krom burkolat az erdekelne!
Valami olyasmi van jimy gepen is.
Ismet kosz az infot jimy!:)
Megtudnad adni a dobos teloszamat?
Rakerdezek hanyas a jako
Mióta nem vagyok itt a fórumon nem is nagyon pörög...
Jimy édesapádnak kellett volna gumit húznia...
Ha egy kicsit jobb a reflexe rég a lepedőn száradsz...
Pipi húzzá gumit a hálókábel végére, meg kímél a kellemetlenségektől.
Hali!
1Fazon megnéztem a FMF cuccot, 2001-től csinyának zx9-r-hez.
Nem tudom az az évjárat stimmel-e a miénkhez
Egyébként jó áron van. Amit fel tettem martin képet, az a magyar gyártmány. Ők úgy tudom hozott anyagból is dolgoznak, furulya csere, palást csere. Így viszont olcsóbb.
Köszi! Már készül a nagyobb ágy, itt fog mellettem aludni.