Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látom gond van . Hát mindenkit begyűjtöttek aki hétvégén bogyesznál volt? Azt hiszem most értek ide csöngettek .....
Na errol a dobrol lenne szo jimy!
FMF powercore titanium.
Iasmered?
Vagy is meri valaki?
Velemenyeket szivessen olvasnam.
Van itt valaki?
küdöm!
Jöhet
a bölcs pipás nem stuffol,ez nagyon helyes ablak nyitva?sör mehet?hagyott itt pipi bőven
pipi ebből mennyit kentél magadba? már csak azért is hogy megbékélj magaddal! amugy örülök hogy jobban van a macsek
Jóccakát
Bölcsen halgatok .
Asszem Canáry a korelnöke a csapatnak hétvégén távol volt .
Ma voltam a jahamás cimbivel, a shox-ban, extrém akció van. Vettem bőrgatyót 17900-é, de fasa kabátok is vannak játék pézé .
Sok a meló, és nem mindíg van net a műhelyben
Jimy nagyon el van tűnve Bár ahogy a videon kinézett, hát nem csodálkoznék, ha még a detoxban lenne...
Valamelyest már jobban van, már megismer , meg már néha felkel.
A képen 3 napi gyógyszeradagját látod + infúzió. Talán mostmár megmarad. Bár az Overdose-ot megvehetném abból amennyit az állatorvosnak már fizettem...
még azótasincs jobban?sanálom a macseszt komolyan!jobbulást neki
Bogyesz a macskának nem ez a baja, hanem pont az, hogy nem issza velem az adagját esténként...
Ott a háttérbe a sanyi kocsmája, oda zártam le a bringát, mit tehetnék, ha ott a határmenti falukban ellopják még a cangák elsőkerekét is zárastúl...
pipi a macsekodnak valami hasonló baja lehet!http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v... ez pedig akkor volt mikor haza akartál menni a macskáidhoz motorral!de montam hogy az a Béláé!
berogyott a térde az biztos! de mintha teis igencsak támaszkodtál volna csak enyit birtál mondani:bazmeg bogyesz bazmeg bazmeg akkor olyan aranyos fejed volt de azóta csunán elrondultál
Elvileg elküldött 2-is.
lennék vele bajban ha evezni kéne
szeki megpróbálok emailt írni

már visszafelé ladikolok
Már hogyne emlékeznék Bogyesz
Ez Jimy vót a Panyolai szálláson, amikor hatott a repülő só...
Valami kamu, pancsolt cucc lehetett, mert a felvételek alapján egyáltalán nem láttam Jimyit repülni
Inkább mintha megtérgyet vóna...
Jó, de számszerűen mit jelent, remélem legalább annyit, mint amikor a súlyadóból teljesítményadó lett Nincs mit meggondolni, eleve 90KW ami most van...
Hogy mennyi minden történt ott pénteken!
Már bánom,hogy mi csak szombaton mentünk!