Ne keress,mert nem vagyok benne a rendőrségi nyilvántartásban!
A közvetlen rokonságomon kivül nem ismerek itt én sem mást ezzel a névvel,de egyszer a határon már hívták rám a rendőröket a vámosok,mert ugyanezzel a névvel köröztek valakit,és a birka csak a nevet nézte,mást nem!Füstben bizniszelt ő is ! Kicsi a világ!
Sedu illemtanórára? De hisz én illedelmes vagyok...
Ja, hogy téged állandóan vertek fel annyi beszólásért is mint amit én teszek Hát néztél már tükörbe Mit csodálkozól rajta én is ütnélek...
Ja 9363 kerestelek iwiwen de nem találtalak. Ugyanazzal a névvel nyíregyen van egy 40 éves mandró, de rögtön lejött, hogy nem te vagy sokkal jobbképűbb nálad.
Ezzel az idétlen vezetéknévvel csak és kizárólag Nyíregyen találtam emberkéket. Ez ottani kolónia... vagy egy egész KLÁN...
9363 hát Hamu nincs jobban 5-ik napja nem eszik infúziozzák, amikor tudom magamhoz veszem, de nem vagyok benne biztos, hogy megismer, vagy tudja mi zajlik körülötte...
Szeki barátom szerzett nekem egy újat 9-ért! Van neki 10-esre fékbetétje, keresd nyugodtan, nagyon korrekt, feltétel nélkül meg lehet benne bízni! Van egy jó kilencesre való összekötő csöve és egy hozzá való sportdobja eladó.
Na császtok
Most kevesebbet vagyok fent, minden szabadidőmet a macskával töltöm amíg még tehetem
Sedu, néztem a linkedet, nem győztél meg arról, ha azon a bömbin ha megcibálják a rendszámot, nem könnyen mozog-e
Ihun az enyim é ez egy kapcsolás és azonnal eltűnik a kíváncsi szemek elől Ha ezzel elkapnak, az még mindíg csak húszezer és nem 300
Valami jo ajanlata van valakinek?
Sajna csak parban tudok tukrot ,idom nincs.
visszafelé küldök mailt
nekem 57cm-es a fejem,abból 50cm az ész
lötyög rajtam.
kicsi pizirt oda adom
vagy valami komolyabba bebótolhatjuk.
a kinai chartel uncsi volt,visszatértem az angol pályára
Ne keress,mert nem vagyok benne a rendőrségi nyilvántartásban!
A közvetlen rokonságomon kivül nem ismerek itt én sem mást ezzel a névvel,de egyszer a határon már hívták rám a rendőröket a vámosok,mert ugyanezzel a névvel köröztek valakit,és a birka csak a nevet nézte,mást nem!Füstben bizniszelt ő is ! Kicsi a világ!
Ja, hogy téged állandóan vertek fel annyi beszólásért is mint amit én teszek Hát néztél már tükörbe Mit csodálkozól rajta én is ütnélek...
Ezzel az idétlen vezetéknévvel csak és kizárólag Nyíregyen találtam emberkéket. Ez ottani kolónia... vagy egy egész KLÁN...
Ezt a többieknek!
Mi van a macskusszal?
Most kevesebbet vagyok fent, minden szabadidőmet a macskával töltöm amíg még tehetem
Sedu, néztem a linkedet, nem győztél meg arról, ha azon a bömbin ha megcibálják a rendszámot, nem könnyen mozog-e
Ihun az enyim é ez egy kapcsolás és azonnal eltűnik a kíváncsi szemek elől Ha ezzel elkapnak, az még mindíg csak húszezer és nem 300