Sedu 8 10 napos csónaktúra közel 20 éves horgászmúltal hídd el tudok evezni...
Csak mint ahogy a mondóka is mondja"Eveznék de evezzen a f@szom, van énnekem motoros csónakom... "
Az, hogy Bogyesznak meg Bmw-s álmai vannak csak sajnálni tudom van ezen kívül is pont elég baja...
pipi én megöllek az összes emberemet rád uszitom börtönt ülök érted lennének 1 páran akik megköszönnék lényeg hogy örülök hogy megismertelek benneteket és remélem leszmég hasonló összelyövetel! pipi neked mondanám hogy hova húzd a cirmost de tudom hogy most beteg meg amugyis áttértél a kutyákra ugyhogy szerzek neked 1 pincsit arról legaláb leér a lábad és neki az alsó foga áll ki neked a felső ugyhogy csókokkal nemlesz gond lényeg téleg örültem mindenkinek és mihamarabbi ismétlést kérek
Pipi nagyon szemtelen vagy! Legközelebb bedoblak a vízbe és visszaevezek nélküled
Ha nem sajnáltam volna a telefonomat és a motoros kabátomat, csináltunk volna egy orsót
Bogyónak a BMW az álma, meg tudom érteni. Ócskavasnál azért többet ér! Neki az a munkaeszköze. Ha lett volna pénze jobbra biztosan nem ezt veszi meg.
Ő ott középütt Bogyesz, csak olyan sötét, hogy elnyeli a fényképező vakuját, így nem nagyon lehet róla képet készíteni... Annyit kell róla tudni, hogy egy puhos, szőrös félcigány gyerek, de nagyon jó csávó...
Ezúton is szeretném(nénk) megköszönni, hogy összeszervezted ezt a találkozót, jó volt már a pofátokat látni élőben is, hogy kikkel csetelgetek itt a fórumon. Zsuzskát üdvözlöm, ilyen talikat meg szervezünk jövőre is...
Apropó Bélát faggattam a 17-es ponty után...
Nos a száraz igaszság az, hogy valoban fogtál egy 17-es valamit, de az amur volt.
Majd a helyesírási kézikönyv mellé küldök egy halfajmeghatározót is, a posta ugyanannyiért viszi. Nem kell megköszönni.
Te nagy horgász...
Csakhogy tudjátok, Ő BÉLA a házigazda
Egy utolsó elkeseredett manővert próbált még meg. Megpróbálta a lehetetlen velem akart süllőt fogatni a reggeli mínuszokba, de én makacs kitartásom ezt megakadályozta.
Mivel tudom, hogy úgyis olvasod a fórumot Béla, ezúton is szeretném(nénk) megköszönni neked és Enikőnek, hogy lehetőséget biztosítottál a fórumos találkozónknak, és melegszívvel befogadtál benünnket. Isten áldjon jóságodért...
Jó hangulatban telt a szombati nap is. Bogyesz kanálmegállós babgulyása vagy tényleg jól sikerült, vagy már nagyon éhes voltam, de jóízűt ettem belőle, négyszer szedtem.
Amíg Bogyeszre, rábíztam a gulyásfőzést, addíg a kis csapatot megsétahajóztattam, mint biztos kezű kormányos...
Mivel én nem Sedu vagyok, egy percig sem volt életveszélyben senki... Legalább is ezt hazudtam akkor...
Aztán végül is túléltük, jött a főzős ivós buli, jó hangulatban telt...
Az utolsó képen Sanyi van, na az az ember varázsló életet lehelt Bogyesz fostalicskájába...
Na a másik csodajárgány se jobb, kókányolást az sem mellőzi Ennyi szemetet egyrakáson Bogyesz várd meg míg fentebb megy a fém ára azt add le mindkettőt
Most nem sokat adnak érte. Ha véletlenűl ellopnáék, megsporólonád a forgalomból kivonatás költségét
Az utolsó képen egy igazi gépet láthatunk, a gixxert mindenben veri...
Semmilyen megcsalásról szó nincsen...
Csak mint ahogy a mondóka is mondja"Eveznék de evezzen a f@szom, van énnekem motoros csónakom... "
Az, hogy Bogyesznak meg Bmw-s álmai vannak csak sajnálni tudom van ezen kívül is pont elég baja...
Ha nem sajnáltam volna a telefonomat és a motoros kabátomat, csináltunk volna egy orsót
Bogyónak a BMW az álma, meg tudom érteni. Ócskavasnál azért többet ér! Neki az a munkaeszköze. Ha lett volna pénze jobbra biztosan nem ezt veszi meg.
Ezúton is szeretném(nénk) megköszönni, hogy összeszervezted ezt a találkozót, jó volt már a pofátokat látni élőben is, hogy kikkel csetelgetek itt a fórumon. Zsuzskát üdvözlöm, ilyen talikat meg szervezünk jövőre is...
Apropó Bélát faggattam a 17-es ponty után...
Nos a száraz igaszság az, hogy valoban fogtál egy 17-es valamit, de az amur volt.
Majd a helyesírási kézikönyv mellé küldök egy halfajmeghatározót is, a posta ugyanannyiért viszi. Nem kell megköszönni.
Te nagy horgász...
Egy utolsó elkeseredett manővert próbált még meg. Megpróbálta a lehetetlen velem akart süllőt fogatni a reggeli mínuszokba, de én makacs kitartásom ezt megakadályozta.
Mivel tudom, hogy úgyis olvasod a fórumot Béla, ezúton is szeretném(nénk) megköszönni neked és Enikőnek, hogy lehetőséget biztosítottál a fórumos találkozónknak, és melegszívvel befogadtál benünnket. Isten áldjon jóságodért...
Nagyon jó hangulatos kis party-t hoztunk össze, remélem sokszor kerítünk még rá alkalmat...
Azért ma már nem bánom, hogy zx9-em van.
Mivel én nem Sedu vagyok, egy percig sem volt életveszélyben senki... Legalább is ezt hazudtam akkor...
Az utolsó képen Sanyi van, na az az ember varázsló életet lehelt Bogyesz fostalicskájába...
Most nem sokat adnak érte. Ha véletlenűl ellopnáék, megsporólonád a forgalomból kivonatás költségét
Az utolsó képen egy igazi gépet láthatunk, a gixxert mindenben veri...