Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kawaszeki!
Nekem van valtom+kuplung ha eredek
seducertt
mifele moci?
ha van kep az sem baj:)
Bogyesz! Berugtam a gépet, csak a bogrács nagyon zörgött az elsőindexen, úgyhogy asszem azt a fejemre veszem bukó helyett...
Susogós gatya, te mi a jó fenét keresel fenn 4:22
A rendes emberek olyankor még rég alszanak. Na jól van legyen egy előkelő helyed...
második...
Ja első!
Hy Edem! Te is úgy jártál mit az öcsém az enyémmel a nyáron, még semmi fejlemény nálunk! Az a lényeg nincs bajod. Sztem mindenképpen cseréld le a fékcsövet ha van, teljesen más, jobb lesz. A dadogás lehet kezdődő gyertya probléma, találkoztam már ilyennel.
Sisak? Nitro N610V volt rajtam, két helyen horzsolódott a külseje. Majd besz.
Akkor ez most ma vagy tegnap?
Szeki ment 1 mail. holnap magyarban vagyok,de fordulok vissza.
Hali a kobakod lehet majd érdekel
Sziasztok!

Rég jártam már itt a fórumon, olvasgatni szoktam amit írtok, csak nemigen tudtam mit hozzátenni.

Sajna a múlt hét az nem az enyém volt, ahogy ez az év sem az enyém (merem állítani), elémjöttek, szépen elcsúsztam a csacsimmal

Várom biztosító mennyit perkál ha perkál... ilyen kukacoskodó egy genya kárszakértőt se láttam még...
oldalidomok, kipu, lámpa, fejidom, tükör, lábtartó stb sérült.
Az idomokra javítást vett felpedig törtek is nem csak horzsolódtak, a kipufogó horpadt + horzsolt = javítható... adok én neki utószemlét...
Óra szerint 14000 mérföld, de megvolt róla győződve, hogy az 114000, ahhoz képest jól tartotta magát a karcmentes motorom...
Remélem decemberig megoldódik a téma, aztán karcmentesen újra várhatom a szezont

Lehet megköveztek, de fekete színt néztem ki magamnak De zöld is marad kis mértékben... majd meglátjátok... de ez csak a jövő zenéje.

Amúgy egy kérdés, sérülés előtt (nem is tudom minek mentem motorozni) 1-2ben kicsit dadogott a motor egyenletes gázra, aztán elkapta mint még soha, 3ban már nem.... Érő gyertyacsere, vagy koszos légszűrő(4500km-mel ezelőtt pucoltam), esetleg más probléma is vár rám?

Úgy sajnáltam szegény mocit

A fém fékcsövek örök életűek? Kaptam egy pár használtat, nincs rajt sérülés, érdemes lecserélni a simát? Két azonos cső, gondolom egy dupla hosszúságú fenti csavarral kell becsavarni a munkahengerbe?
Bár majd télen ráérek kérdezgetni.
Előre is köszi!

ÜDv: Edem
minjárt első
ja amugy kötelező lesz a motorom ütni vágni aki eljön!gumi van,jó motoris jó márka!SUZUKI
én mindenkit szivesen látok jimy ha dandét hozod,sem gond!na holnap talizunk urak este már lányok leszünk!
Én is léptem!
Cső!
Jóccakát

Menni kő motorkázni brr... brrr....
Jobbulást...
Mostmár elszerveztem magamat... Gyúrni kell keddre... állásinternyú angílusul... Ha bejön talán nem lesz szopásom mint most.
Lassan fél éve cumizok :(
Dande ha bogyesz meg hí, hozzánk be férsz pest nincs annyira messze hozzád. 6-7 körül indulnánk.
Senna és Drapál tőlem tanultak meg autót, meg motort vezetni, semmi félnivalótok nincsen...
hmmm.. faca csak eljutni sem tudok hozzátok.. :(
de majdcsak összejön valami