Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja már emlékszem!ti jöttök holnap?szeki?
Ajánlottam már neked 2T 400. Igazi egykerekező motor.
ha van 9-hez kuplung,váltó,felső fékkar,alsó lábfékkar,görbült hajlott küldjed, majd én betöröm a saját 9-re.
sedúúúú az embered nem szeki!
mijen moci szeki?
annyit szeretnék még irni srácok hogy Dorogi Gyuri barátom és barátnője tegnapelőtt volt 2 éve hogy elmentek abban a szörnyü motorbalesetben amikor a traktort beboritották az árokba!a cimbik szerveztek megemékezést amin sajnos nemtudtam résztvenni,a cimbik felkeresték a baleset hejszinét,a temetőben a szülőkkel közösen gyertyát gyujtottak, jópár motoros összegyült!innen üzenném hogy nemfeledünk Gyuri,emléked örök,minden egyes eltöltött idő megmarad örökre!
eszek és meeek, a nyíl streetre.viszek kiput ,kulcsot.
Gyere, én is hazaértem. Egész napa rohadt Skodát szereltem. Ha tudok róla este jó képet készíteni még ma meghirdetem! Több hónap munkám van benne, és rosszabb, mint volt. Nem akar valaki egy olcsó autót? Bogyó neked jó lenne teát fuvarozni, mert a hátsó ülés mögött van egy csomó hely.
Ha nem kell rá rendszám tudok egy veszett motort ilyen árkategóriában.
szeki ha jössz hozzad a cowboyokat nálunk is lenne meló
melegen hidegen!
elég kevés köze van az aluhoz.ez ötvözet
látod látod neked is lehet újat mondani, vs mutatni!
ne hidd ha még nem láttad!
az alu melegen ugyanugy törik mint hidegen
befogod a satuba, melegíted, hajtod, hagyod vissza hűlni, ha törik hajítod, vs hegeszteted.
vagy az alu nyoma a kezedben
hazaértem, és minnyá megyek seduhoz zx 10-et izzítani.
üdv fazon! gázlámpával, vagy malacka pörzsikélővel melegíted,kb 300 fokra, onnan lehet hajtogatni de csak óvatosan, amivel megfogod annak a nyoma benne marad a meleg alu ban.
Szeki mester, nagyon e van tűnődve
és munkában a cowboyok!
stau az m3-on 5 km hosszan, kuplung égető emelkedőn araszolva.
a cowboyaim odafelé úton, vissza felé már aktívabbak.
fazon,igérj kicsit többet,ütni vágni elviheted!
Ha elfolyik ,kifizeted?:))
1 probat meger:)
Kosz