Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na haladjunk sorjába
Kb. ez volt az 5-6-ik kép
Megállt alatunk a bömös, jimy, szeki, sedu, sanyi próbálta helyrehozni.
Amikor előszőr beültem az autóba, azt hittem nem lehet már rosszabb. De lett, amikor belepillanthattam a motorháztető alá. Én ennyi kókányolást, gány munkát még életemben nem láttam egy helyen. Én nem vagyok szakértő, max amatőr műkedvelő, de rögtön levágtam mi van. Egy pillanatra se csodálkoztam, hogy 3-szor is megált alattunk az autó. Nem találtam olyan alkatrészt ami nem dróttal, vagy fbs-el volt rögzítve hihetetlen
Végül is autónak nem jó a bmw, de utánfutónak kiválóan alkalmas...
hát eléggé nyüszitett miko pipi elment de adtunk nekik még 1 utólsó 20 percet kettesben
A Tata nem lett depis a szakítás miatt?
áááá ugyes ő nagyfazon,minden tisztelet az övé! a stuffos kutyabaszó
Megérkezett,itt van újra a horgászunk!
Majd mingyá, csak fürdök, rakok néhány képet...
Ja ukrajnafél mentem, de gyanús volt, hogy idegenűl van írva minden azt visszafordultam...
Te Bogyesz,biztos nem Ukrajna felé indítottad útnak ezt a fiút,mert még mindig nem jelentkezett be!
Köszi srácok! Jó buli volt. Ha készen lesz a házunk ott is bulizhatunk!
elindult haza a NAGY pipipipi a Bélával sem jártak sikerrel anyira sajnálom igérte eljön szezonba mésnem a tescoból küldök neki halacskát!
Most beszéltem vele,nem fogott semmit!
Pipi, toljad hazafelé a csühögőt,mert kihal a fórum!
2.
jóccakát!
megyek énis meglesem pipit
léptem holnap kompresszorozás a gazdagéknál.
a pipi az 1 nagy figura,igazi gunymester,ugyanakkor tök normális jó fazon,nomád élet kedvelő,és bárhol feltalálja magát!főleg ha az öregasszonyok kalapálják a fejét virágcsokorral a motorozásért!
Titanic feeling
Tényleg. Hol a víz?
hááááát szerintem a Tatáét a pipi nyalogatta nekem reggel ugy tünt
Első nap. "Hol a víz? Nem látom.... "
hááát még evvel, mily gyönyör lett volna,megnyalta volna tata mind a húsz körmét, őőő akarom mondani csöcsét!
hát ezért nemtudom mitkapnál erre,max 1 maflást