Na haladjunk sorjába
Kb. ez volt az 5-6-ik kép
Megállt alatunk a bömös, jimy, szeki, sedu, sanyi próbálta helyrehozni.
Amikor előszőr beültem az autóba, azt hittem nem lehet már rosszabb. De lett, amikor belepillanthattam a motorháztető alá. Én ennyi kókányolást, gány munkát még életemben nem láttam egy helyen. Én nem vagyok szakértő, max amatőr műkedvelő, de rögtön levágtam mi van. Egy pillanatra se csodálkoztam, hogy 3-szor is megált alattunk az autó. Nem találtam olyan alkatrészt ami nem dróttal, vagy fbs-el volt rögzítve hihetetlen
Végül is autónak nem jó a bmw, de utánfutónak kiválóan alkalmas...
a pipi az 1 nagy figura,igazi gunymester,ugyanakkor tök normális jó fazon,nomád élet kedvelő,és bárhol feltalálja magát!főleg ha az öregasszonyok kalapálják a fejét virágcsokorral a motorozásért!
Kb. ez volt az 5-6-ik kép
Megállt alatunk a bömös, jimy, szeki, sedu, sanyi próbálta helyrehozni.
Amikor előszőr beültem az autóba, azt hittem nem lehet már rosszabb. De lett, amikor belepillanthattam a motorháztető alá. Én ennyi kókányolást, gány munkát még életemben nem láttam egy helyen. Én nem vagyok szakértő, max amatőr műkedvelő, de rögtön levágtam mi van. Egy pillanatra se csodálkoztam, hogy 3-szor is megált alattunk az autó. Nem találtam olyan alkatrészt ami nem dróttal, vagy fbs-el volt rögzítve hihetetlen
Végül is autónak nem jó a bmw, de utánfutónak kiválóan alkalmas...