Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éjszakai járat!
a ciki inkább hátul középen az a sárga kötél!
na erre a részre ne emlékezzünk a pipitől kaptam eleget!
Helyi járat
És mégis mindig az én motorom színét ócsárolja az álszent!
Közbe meg oda van érte meg vissza!
A mester fotóz
na azért a sedu is evezett rendesen!igaz körbe-körbe
Voltunk pálinkát kóstolni, a gyárjába
még hogy valaki kilógott a sorból. a zőőőődet utáló emberünk ződ csimmában ződ sörrel vigéckedett, ez már több a ződ-nél.
Na ez hány ló power?
szeki lemaradttál mert pipi mindenkit ladikoztattot imáron motorran de körbeviszünk csak szólj!
az alsó kéz az enyém
Szeki beszélj seduval, körbe visz téged is
örülök neki!jövőre kenu,meg kécske!Jimy-né ari nagyon meg türelmes,veled mikor hazatelefonálsz a szálásról!
Terülj terülj asztalkám
elkottáztam magam, mert a templomnál le akartam fordulni a kis hídhoz, sztán kifelé menet egy totyogó autóst kellett kerülnöm és figyuztam nehogy egy elém ugró határvadászt is felvigyek a töltésre.a hídon szeretek 9e/ford-ról lassítani baszott jó a motorfék hangja és bezengi azt a holt-szamos kanyart. nagyon szép a hely és ha lehet megkérek valakit hogy még pénzért is, de vigyen végig csónakkal a teljes holt-szamoson,gyerekkorom emlékhelye.
Azé van aki kilógott a sorból!
Ok csak a pipinek.
most hivott Béla rajta vannak a pipivel a fogáson(nem a tatát)jólenne ha fognának pipi is örülne,és énis hogy nemcsaltam le hiába,nemégne a pofám,márha beégtem a 17kg-os pottyesszal
Én Pipinek a kitartásáért az e hétvégi horgászversenyen(?) odaítélem az első helyet!
repülősó! ááááá pipi a sedunak szánt babérlevéllel ment el, nem a pöribe hanem gulyába csempészte be.
Köszönjük bogyesz a vendéglátást, jimy_L-né is roppant jól érezte magát
Kicsi ez a Világ!
én örültem hogy itt voltatok kár hogy hidegvolt!jimy neagódj estére a pipi is megrogyott a repülő sótól! 9363 látod erre is ismerősökre találtál!
Neki nem mondtátok el,hogy az Ukránok nem csak a Tiszát ciánozták ki?!?