Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kutyagumi szőrös gumi! minden tiszteletem a pipié,kitartó peckás!holnap reggel elárulom neki hogy nemis lehet itt fogni semmit!
Na jó estét!
Hát aki nem jött az bánhatja, nagyon jól éreztük magunkat.
Pipi nonstop horgászik, (aszongyák a hal megérzi az igazi veszélyt)
kerülik is a pipit messzire
Ahogy érzik!
Majd Ő tudja,biztos nem először csinálja!
A hideg ellen kevés az a vékony gumi.
Á,csak a hideg ellen védekeznek!
9363(9363)nyugi a pipit már hejre tettem 1 kis repülősóval!a tatával feltünően nagy a lámur
szeki ha az üzemanyaggal akartam volna spórolni,nem engedek annyit a csomitartóba(amugy 192ló)nagyon zsilett a v4!már mesziről meghalottam hogy tejössz!
Pipi,húzd magadhoz a Tatát,mert megfagysz este!
Vagy igyad azt a bort rendesen,mert hideg este elé nézel!
neked is a meret a lenyeg seducertt?:)
Mi is itthon,köszönjük a vendéglátást,meg minden mást is a Társaságnak!
van itt valaki?
Mekkora méret?
ok majd beszélünk
ha esetleg valakit érdekel,szinte uj csak nagy rám
jo bulit a nagy ho ho ho hó knak
Oké, akkor majd úgy lesz, köszi!
Ja oké, csak balesettel kapcsolatban hirtelen azthittem sérült kell... ennyi eszem van

Hát mit kellene mondanom róla. 2 és fél éves, szép állapotú. szép a plexije, van rajt leszedhető sötét fólia. csendes, jó sisak, kivehető bélés. Csak azért eladó mert ha lehet zöld vagy fekete sisakot szeretnék.
Én csak jót olvastam róla.

Ha érdekel írj mailt, aztán dobok pár nagy felbontású képet.
Edem
inkább réz
palacsintáááát! de ha elrontod pipi engem dob a holt-szamosba halradarnak! halat már látott ott hogy fogtak csak az ő peckájára nem akad semmi, este még bevetette a titkos süllőző botját is.
eredmény?
Szeki mész délután? Küldjek nekik kaját?
baxter a kééép!
és jelenlétünkkel nem csak a nap és az este színvonalát ha nem egyesek a holt szamos vízszintjét is emelték, nagyvonalú hozzájárulásukkal.
és pipi a számára új ghost rájder szerepben, igaz csak dzsieszixer 750-el ami nem zx9r teljesítmény.
nem röhögni! 26le húzott 150-170-et, és még opel kádett is húzott ugyan ennyit panyolán! vald be bogyó a benzinen akartál spórolni!