Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráncsak be,ne ráncsak be
Nemi is tudom talán mégse venném meg...
Néha olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégse?
Ja ja vedd meg
Bár lehet én megvenném...
Akkó ne vedd meg
Én nem venném meg...
Vedd meg! ! !
na ja!Igazad van
Szerintem is inkább az itt a kérdés,hogy kell-e,nem az ára!
Jövőre inkább a túrázós dolog megy majd,ezért gondoltam.De lehet hogy stornó,mert 3-4 szer használnám 1 évbe.
Csak ennyiért tényleg nyeremény.
Mi is a kérdés?
Ha valóban szükséged van rá,akkor ennyi pénzért ajándék 2 Kawás táska!
Kapucnyinak van ehhez való felső táskája . Szerintem nem egy élet biztosítás .
Oda gurúsz ahun aggyák oszt fő próbálod. (Én nem venném meg)
Semmi?
akkor passz
Majd beállsz a sor végére vele!
razia szerintem igyis lesz!idegen rendszám,kisbusz,ráadásul nállam tuti csempészeknek fognak hinni benneteket! de majd kacagunk 1 jót jimy lesz nekem só!repülős
Hali!
Nincs repülő sóm, el szált!
http://www.kawasaki.hu/news.as...
Helóka!valakinek van netán ilyen oldaltáskája,vagy tudna netán mondani valamit róla?megéri ennyiért,vagy hagyjam a picsába
Most 16900/pár.
A ződségre kellene
meglátjuk sedu!a festék nem gond kel rá vagy 2dl!polirozás szebb de mostanába lusta vagyok
Na akkor nem pecka lesz hanem razzia.....
rakok pipi csak dögik a gépem ma 3kor telepitik ujra mert már semmit emcsinál se brut,se usb-t nemlátya!estére lesznek képek de amugy hejes,aranyos,kékszemü,szőke hosszúhaju kisfiu vagyok! az adatlapom azért más,mert arégibe nemengedett be az ujjal még nemfoglalkoztam örültem ha a fórumra felenged!jimy,hozol repülő sót?
Jó reggelt!
Hamarosan szüretelek. De a régebben szüretelt sodorni való most lett jóóóóó . Péntekre? Egy kis cucc!
Láttuk,csak ne feledd,hogy ez itt sík vidék,itt nem tudsz majd lendületet venni,úgyhogy itt jó ha 60-ra fel bír majd gyorsulni a szekered!
Így jártál!
Majd máskor meggondolod,hogy látatlanba mire bólintasz rá!
Én a kocsi színére fújnám, vagy olyanra, mint az enyém, mert ehhez van festékem...