Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is?
gyere holnap főzésre
Hóhó, de még hogy!
Aszt a kefélés mén?
Te is, mindenki itt.
Bah, hát jól van, vigyázz magadra...
Az orvostudomány jelen állása szerint, gyógyíthatatlan. A kopás vagy lelassúl, vagy megáll. Nálam ez a folyamat elégé elhúzodott. Porcom teljesen elhalt, cípőcsombcsontom depormálódott. Előbb utóbb ha elviselhetetlenül fáj szükségem lesz egy protézisre. Egyelőre boldogulok az életbe mellette, még nincs olyan elviselhetetlen fájdalmam hogy indokolt legyen. Csak idő kérdése. Szóval ennyi.
Ouch :( Ah, de akkor mégis kezelhető, vagy most már nem áll fent a kopás veszélye?
Gyerek koromba kezdődött egy ritka és egy "kezelhetetlen" betegség. Csípőcsont porc elhalás. Ugy mondd tehermentesítenem kellett, ne kopjon annyira a csípőm.
1-jó reggelt
4? Mi történt???
4 évet mankóztam. Nekem kék volt, SUZUKIS! Mihamarabbi felépülést kívánok.
Szép estét.
Mivel mankóval fogok közlekedni (2hó),így nem lehet sima.
Egyedi matricát csináltattam rá:)
Ha nem motorral vagyok, akkor is tudják az emberek,hogy maximálisan elhivatott vagyok és KAWASAKIS
E2 2001
Nekem nincs, de egy évjáratot írj, mert ahány ZX9 modell, annyi féle dob
Sziasztok!

Nincs esetleg valakinek eladó dob zx-9re? Lehetőleg karbon, és egy az egyben hozzá való.

Köszi!
Hát a kép mutatja milyen volt előtte :D
Eltudom képzelni milyen mocskos lehetett elötte...
Nah mivel ilyen fos idő van lepucolom a vasat... Hétvégén talán ki lehet mozdulni vele.
De lehet hogy egér van benne
Gondoltam a sz.hézagra de nem régen ellenőrizték.... (attól még lehet az) Pl Bandit 400 folyton cicergett, állítás után is. Olvasgattam a fórumon és sokan mondják a hogy a Kawákban nagyobb a mechanikai zaj.
Itt a Hayabusa csinálja ezt (valós 40e van benne), és nem szelep, mert 2000 km-rel ezelőtt volt beállítva.
zx6 is cicergett az 1-el régebbi 9-es is sőt még a 954rr is! bár az kicsit halkabban.