Az orvostudomány jelen állása szerint, gyógyíthatatlan. A kopás vagy lelassúl, vagy megáll. Nálam ez a folyamat elégé elhúzodott. Porcom teljesen elhalt, cípőcsombcsontom depormálódott. Előbb utóbb ha elviselhetetlenül fáj szükségem lesz egy protézisre. Egyelőre boldogulok az életbe mellette, még nincs olyan elviselhetetlen fájdalmam hogy indokolt legyen. Csak idő kérdése. Szóval ennyi.
Gyerek koromba kezdődött egy ritka és egy "kezelhetetlen" betegség. Csípőcsont porc elhalás. Ugy mondd tehermentesítenem kellett, ne kopjon annyira a csípőm.
Szép estét.
Mivel mankóval fogok közlekedni (2hó),így nem lehet sima.
Egyedi matricát csináltattam rá:)
Ha nem motorral vagyok, akkor is tudják az emberek,hogy maximálisan elhivatott vagyok és KAWASAKIS
Gondoltam a sz.hézagra de nem régen ellenőrizték.... (attól még lehet az) Pl Bandit 400 folyton cicergett, állítás után is. Olvasgattam a fórumon és sokan mondják a hogy a Kawákban nagyobb a mechanikai zaj.
Mivel mankóval fogok közlekedni (2hó),így nem lehet sima.
Egyedi matricát csináltattam rá:)
Ha nem motorral vagyok, akkor is tudják az emberek,hogy maximálisan elhivatott vagyok és KAWASAKIS
Nincs esetleg valakinek eladó dob zx-9re? Lehetőleg karbon, és egy az egyben hozzá való.
Köszi!
https://m.youtube.com/watch?v=...