Hi Szeki
Feltünt hogy reggel hidegindításkor ciripelő hang jön a blokkból. Ami furcsa hogy amikor beinditom,utánna rá 5mp re kezdi. De pl mikor üzemmeleg a masina akkor normál zajos a blokk. Valaki azt írta hogy a vez,lánc ad ilyen hangot.......
Szerinted?
Köcce
Üdv mindenkinek. A segítségeteket kérnénk, cimborám 94-es 900-asán csúszik a kuplung, a szereléshez kellhet valamilyen speckó szerszám. Esetleg valamilyen robbantott ábrát hol találnánk. Segítségeteket előre is köszönjük.
Mzvel is jot lehet menni de a suzuki az nagyon kemeny sport gépeket ugy kerügettem vele kifele mint a huzat egyedul a super motosok mentek jobban bar azok sokkal neha ugy elmentek kanyarban mintha álltam volna
Motorskiller!
Olyat akartam, ami kicsit vastagabb szélű, mert ha vékonyabb a széle, akkor könnyen lötyög rajta az állvány és a motor is ingatag lesz.
De sokan direkt a vékonyat keresik mert jobban néz ki.
De van vastagabb is, de az meg szerintem már túl ormótlan, illetve az egyben bukó gomba is, de ha elesel akkor könnyen össze baszhatja-karcolhatja a lengővillát, amit nem kellene..
Ez közép az ami jól is néz ki, illetve esztétikus is..
Feltünt hogy reggel hidegindításkor ciripelő hang jön a blokkból. Ami furcsa hogy amikor beinditom,utánna rá 5mp re kezdi. De pl mikor üzemmeleg a masina akkor normál zajos a blokk. Valaki azt írta hogy a vez,lánc ad ilyen hangot.......
Szerinted?
Köcce
Elbaxtuk tegnap az időt a symában így nem tuttunk rá kimenni
Olyat akartam, ami kicsit vastagabb szélű, mert ha vékonyabb a széle, akkor könnyen lötyög rajta az állvány és a motor is ingatag lesz.
De sokan direkt a vékonyat keresik mert jobban néz ki.
De van vastagabb is, de az meg szerintem már túl ormótlan, illetve az egyben bukó gomba is, de ha elesel akkor könnyen össze baszhatja-karcolhatja a lengővillát, amit nem kellene..
Ez közép az ami jól is néz ki, illetve esztétikus is..
Nagyjából kezd kirajzolódni az ide felállás .............