Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyém is kicsit cicereg. Szelep állítás után is cicergett.. de a szerelő azt mondta kicsi kell is. ha nem cicereg nincs hézag.
Szia az enyém is ilyen most szerintem meg tulnagy valamelyik hézag de ne legyen igazam
Hi Szeki
Feltünt hogy reggel hidegindításkor ciripelő hang jön a blokkból. Ami furcsa hogy amikor beinditom,utánna rá 5mp re kezdi. De pl mikor üzemmeleg a masina akkor normál zajos a blokk. Valaki azt írta hogy a vez,lánc ad ilyen hangot.......
Szerinted?
Köcce
Köszi szépen a gyors segítséget ,
Üdv mindenkinek. A segítségeteket kérnénk, cimborám 94-es 900-asán csúszik a kuplung, a szereléshez kellhet valamilyen speckó szerszám. Esetleg valamilyen robbantott ábrát hol találnánk. Segítségeteket előre is köszönjük.
Tetszik az a suzuki. Egy élmény lehetett.
Mzvel is jot lehet menni de a suzuki az nagyon kemeny sport gépeket ugy kerügettem vele kifele mint a huzat egyedul a super motosok mentek jobban bar azok sokkal neha ugy elmentek kanyarban mintha álltam volna
Nem mind az,csak amelyik szeret fenekezni....
No igen a halaknál azért nincs homoszexuális mert a sok buzi a parton ül :)
Motoroztál már idén Pipi?
Inkább úgy mond pipi hogy be veri az Erika a pofad ha motor a mersz nézni es nem a symaban basztatok el az időt
Ez a hungexpó veterán kiállítás
Elbaxtuk tegnap az időt a symában így nem tuttunk rá kimenni
Motorskiller!
Olyat akartam, ami kicsit vastagabb szélű, mert ha vékonyabb a széle, akkor könnyen lötyög rajta az állvány és a motor is ingatag lesz.
De sokan direkt a vékonyat keresik mert jobban néz ki.
De van vastagabb is, de az meg szerintem már túl ormótlan, illetve az egyben bukó gomba is, de ha elesel akkor könnyen össze baszhatja-karcolhatja a lengővillát, amit nem kellene..
Ez közép az ami jól is néz ki, illetve esztétikus is..
unoka öcsémnek van egy 251-es........na a dilemma
Mi már voltunk ma kakucsolni egyett
http://www.p1race.hu/hir/katar...

Nagyjából kezd kirajzolódni az ide felállás .............
mibőlgondolod
Jó lesz a holnapi MotoGp
nos zsiványok remélem kezditek az ovatos köröket roni az utakon