Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak akrám van.
nem jó bele
nem tud valaki 3 csavaros Yoshit vagy bódis dobot eladót ?
Sziasztok!
A segítségre lenne szükségem. 2001-es Kawa zx9r-re keresek gyári légszűrőre műanyag rácsot. Ha valakinek van eladó, vagy tudja, hol keressem, az írjon rám legyen szíves
ha vagy csippancs már rám
hjaaaa
Egy olasz gyerek rakta fel és lementettem :)
ez kié??
Hú de szép kékben is :)
ilyen állapotban még az hat kilót sem éri.. ha már sikerült csapágyasra baszni, valószinűleg a váltó és a kuplung is megér egy misét...

olcsó de szar is ...

kb úgy megy 2 személyel mint a zx9 egyel... ha nyelezésről van szó..
Telefonon 500- nál jártunk és még nem láttam a motort!
1.helló.
nah végre van ára a hayabuzinak is. 6 kiló, meg kb 150 -200 a javítás, így tavasszal már sietősnek kell lenni hogy kész legyen. de a szemed kiesik -ha találsz hozzá utat és van bengád- a gyorsulástól.
még készül az eleje, heggelés esztergálás, szerinted mekkorát fognak köpni mikor majd - ha megismerik- meglátják a zx6 felső villahídon a HISS-t. és hogy stílusos legyen még árány lesz az alsó csimmaszár is. a dob palástja kiegyenesedett, de nem vágyok az össze szerelésre, azt csak gumikesztyűben és maszkban lehet mert ettől a martin féle cucctól 1 napig vakaróztam. kemény lesz a szezon, van vagy 3 fok adokünn de menni kéne. a bőr cucc az kúrva hideg ilyenkor, a kordúra meg michelin babává alakít.
már itatod a kis gecit. te anyaszomorító
biztos azokat a sárga sakkbábúkat
mit is nézek?
Így kell ezt csinálni .
https://www.facebook.com/
Igen Mint a képekből is kiderül nem egy templomba járunk
Az nem az apuka, Ő csak vigyáz rá
Akrtam irni az első képen
Le sem tagadhatnád Mondjuk az képen érdekes az apuka