Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 954 330-as tárcsái lehetnek min TH. 3.5mm
igaz,,ezen is min 4,0 mm van...
a minimum érték rajta van a tárcsán, nekem a 296-on min TH. 4.0mm . a 320-as tárcsák min 4.5mm. szal vett egy kopott tárcsát.
enyim 4,5-4,6mm akkor azz?? váll semmi!!
még most . amint használod......................................... dettó
még az hogy kotyog de 4.1mm vastag azaz elkopott. én is megkérdeztem a csákót de kihagytam
mondjam hogy szarért adtál pénzt?
ez iss??rákérdezté?
Nagyon minimális a mozgás.de nem csörög mint a csörgőkígyó
15e vettem
Enyémnek van vagy 3 mm is. Így használom. Engem nem zavar, mert suzuki betegség. Kawánál viszont az baj, mert nem szokványos.

Attól független lehet ugy használni. Remélem nem 50 ért vetted, me az gáz.
vettem tárcsát és van egy kis kotyogása kb 1 mm az baj?
Üveggyapot, gyantás eljárás. Hát nem tudom hogy bírja e..... én nem bíznám rá az életem az biztos.
Én is így keztem....
Két fajta szmájli van,megvan a régi is csak a vigyorgó fejre kell kattintani a színes karikák elött
http://youtu.be/ZE_rgK4INYE ezért is kár volt beindítani a heggelőt.
vagyis van kommentem : kár volt az anyagért.
http://youtu.be/Ygv51hfryLs nem hangos mégis élvezhető
volt egy karbon arrow dobom de nem szólt valamiért. a kispara akrája ordít ahogy kell, épp méretes, bár nem csípem ha szétdarabolják feleslegesen, de az még a pont elmegy kategória, viszont motorfék üzemben csak szívó hangot ad ki, mint ha egy szívódízel járna a hátad mögött légszűrőház nélkül, van még egy alu dobom de azzal be sem merem indtani otthon, nagyot szólhat de csak országúton jó használni.
az alanti dob meg nem való 9-re esztétika szinten, meg állandóan 2-ben jártam vele, mennyei sortűz jött belőle motorféknél, bejelölnék egy szmájlit a dob hangjának a kifejezésére de oly elbaxott szar figurák vannak hogy inkább elmegy a kedvem tőle.
szar az oldal szarok a szmájlik.......................
holnap vagy vasárnap kiderül van e nekem. vagyis van csak állapotra milyen.
iparkodom.
kissé bonyolultabb.
neked már volt kormánytelód? hová tetted?
csak anyagával lehetne hegeszteni, heggelés után hőkamrában feszültség mentesíteni ami nem jelent egyet a kismegszakító lekapcsolásával.
Én nem ,úgy hogy viszem a flexet :) és stuntot csinálunk a kawából :)