Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak poénkodtam :)
Vázhoz nem nyúlunk, az álmos könyv szerint nem jelent szerencsét
Ne izgulj Bogyesz most még takargatja hogy kawás hanem amikor már nem bírod gyepálni az lesz az első hogy motort (Kawasaki) vesz és nem szutyukit :)
ragasztást amugy már láttam a yutyubon........nem tudom be válna e neked
Ja mert te úgy csinálnád :) Azért kíváncsi lennék ha tiédet hegelnénk és flexelnénk milyen arcot vágnál :)
és már ha mondom neki hogy kawasaki,igy reagál
legyen is ugy ahogy mondod
Hegesztesz egy anyát a vázra azt jólesz :D
Szeva maffia, hallom a fiadnak már több az esze mint neked :)
Kilencest találj nekem ahogy írtam :)
vegyél egy 10-est ott csak a kormány és a tank közé tudod berakni a telót.
tudja valaki hogy a P1 race-n hová tűnt az ssp 600 oldal?
te is oda jutottál hogy leszereled az extrákat róla. felesleges új és jó extrákra költeni ha nem akarod megtartani, én sem tenném már, mondjuk 5 éve meg lehet az E 9-es, de nem azért akarom most eladni mert meguntam.
Szeva Zsáki
köcce :)
a zártban......ugy elvileg vizáló
Sok akciókameránál szar a hang sajna. Melyik tokban volt, a zártban vagy a nyitottban? Kicsit ügyeskedni kell és jó az...
és ez is,csak más beállitásal
http://youtu.be/O58iGt0R5aw
sj kiváló videó......de a hang az szar
Fingom sincs, ezt így nem tudom megmondani, attól függ ki és honnan hozza. Az eredeti kamerán van egy lekaparható rész a dobozon, ami alatt van egy kódsor. Azzal tudod az sjcamhd.com-on ellenőrizni, hogy eredeti-e. Vegyél megbízható helyről....
néztem a videót hogy melyik a Fake.Amit az euronics-ban néztem az eredeti 2 év garival.Szerinted az hamis lehet?
Köszönöm a segítséget és a véleményedet :)
4.000ft csak a különbség a kettő közt csak nehéz volt döntenem.
Ami még eszembe jutott, SJ-ből nagyon sok a hamisítvány, de a waqteq eredetit hoz például.