Micsinálsz te?
te be vagy oltva a jódolgok ellen a te szerény igényeid kielégiti egy huhuki is, ami egyébként is fele árában mozog, mert több van eladó belőlle mint nyáron a réti perje
Ja az milyen már hogy 2010ben 1.1 ert ment el a 2004 es makulatlan r1 em,eltelt 6 év aztán a 04-05 ös erigyek 1.2,1.3 ert mennek most. F...szèrt adtam el,na mindegy...:)
Az ok nagyon egyszerű. Behalt kis hazánkban az új motorok eladása. Használt motorokra van az embereknek pénze, az elérhető. "Új" motor nem is nagyon van eladó használtan, ezért a használt, régebbi motorok árai nem csökkentek radikálisan.
Nem csak a télhez képest. Emlékszem, amikor vettem a 9-est, még 2009-ben, akkor mentek ilyen 6-900-ért, talán 1 volt a teteje. Most se sokkal olcsóbbak ahhoz képest, hogy eltelt bő 6 év. A mostani 11-12 éves tízesek pedig még mindig legalább 1,5 körül vannak, nem estek le milla alá.
De tudok :D új gumikkal :D én csak azt irtam ami a hirdetésben volt :) am 9 ezer nem sok benne ha lepucolják akkor még olyan mint az új szóval lehet benne annyi de az mint irtam nem sok. Ja és brutál szép a mocid jó vétel volt :) Én is így vettem kinti papírokkal :) szerintem a kinti dolgok sokkal jobb állapotúak mint amit hazánkban árulnak...
Ha netán tudsz '89-es CBR500 F vagy 600 F gyári plekót szoljál légyszi,meg világítás kapcsolo kéne.Ebay-on van kapcsolo,,de 10 rugó... Plekó is van,,az meg 11 rugó,és használt
Az. Most kérdeztem le.a digo 2002.jan 21.en vette at a szalonba tehát előző évi. Az a komoly hogy friss olasz muszaki vizsga van rajta, új olaj olajszűrő, új láncszett, es új 2015 ös michlein pilot power 3+ as!! Ez kapasból 150 E. Azt le sem merem írni menyiért sikerült megkaparintanom a gépsárkányt mert agyonvertek!
te be vagy oltva a jódolgok ellen a te szerény igényeid kielégiti egy huhuki is, ami egyébként is fele árában mozog, mert több van eladó belőlle mint nyáron a réti perje