Az király erre fel tudjuk dobni a kenukat, nem kell utánfutóval bíbelődni
Bár karesznak szólni kéne,hogy akassza le a kapuszárnyakat, hogy tudj az udvarban parkolni
Na mielőtt "Te is fiam Brutusz" mondatot rám aggatnátok. Meg hogy régen nem ezt vallottam és így picsát csináltam a számból.... elmondanám mindenek van előnye hátránya és nem kell hasonlítgatni egy 9-es kawáwal mert nem lehet. Egész más mind a kettő. Az a szópárbaj amit a szutyuki forumba verettem azt élveztem. Élveztem azt hogy lehet őket húzni és megy a kakaskodás és a megmagyarázás hol ott mit is? Nem kell semmit magyarázni, nem összevethető. Szeretem a 9-est is (sőt még mindig érzelmeket táplálok utána. Egyszerűen Imádtam. Még most is az a hátérképem a telefonon is meg a számítógépen is. ) Én élvezek egy ZX10R motort is szeretek egy szutyukit is egy hondát vagy jamahát. Mind jó csak szép állapotban kell legyen és törődő gazdijának akkor nagy rá az esély hogy nem lesz vele gond. Örülök hogyha motorozhatok, leírhatatlan érzés. Már abba kezdek depressziós lenni hogy mindjárt esni kezd a hó.
Egy szó mint száz nem vagyok bevakult márkafüggő. Kíváncsi vagyok mindegyikre. Szívesen bitorolnék egy Ducatit vagy egy olasz apriliát mindegy.
ülne fel egyszer egy 1000-res gsx-r-re,vagy kapná meg egy pár napra,..........mikor jönne érte a gazda,Szeki sirva dobálnbá ki az öszes kawasakit az udvarról
jaja,meg beszéljünk már a beavatottak által elmesét hires ZX10 tipushibákról is generátor szét robban,müanyag kacatok zörögnek,egykerótól eltörik az elsőlámpa és a ram air felfogatás(müanyag) az egész egy müanyag,10 alatt nem eszik,és még gondolkodom hogy mik még
De legalább a szaromhoz találok alkatrészt a sarki pékségben is. Jah és válogathatok hogy milyen áron veszem azt meg mert annyi van mint égen a csillag.
a csengeri ződ zx10R ellen nem igen lenne esélye az van a pacák hátára hímezve hogy zx10R vs audi TT 312-285 1:0
csak a huhuki nép motor a zx 10 meg csak a beavatottaké
Látom csak 4-ig bírtad fel tenni