Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit meg siklott a postaköltség de holnapra ott van és kapsz egy üveg páleszt ha kifőtt
Ok!Köszönöm!
ment a gumi
simán,de ha nem kell el,rákötöm a őrre,egész évbem birni fogja
hiace-ot viszi?
aksi valakinek? egy R6-ba volt és azt hittem hogy az aksi szar mert 3 inditás után megfőtt,és közben az öninditó szorult 4000Ft
Elküldtem.Köszönöm!
na,hol az a cim fotbalista barátom
igyvan,ezek a pontos adatok majd rákötök egy madzagota lábujára és megrángatom ha beriaszt
na megnéztem
Nos az első figyelmeztető csippanás 20 mp múlva következik be. Utánna 7 másodperc múlva riaszt be.
Ha nálatok beriasztott akkor a gyerek már 27 mp-e nem vett levegőt. Ez azért nem feltétlen szokványos. Nálunk pl. még nem volt ilyen, pedig tüdőgyulladásban született, majd lélegeztető gépen volt az intenzíven hetekig. Elég gyenge tüdővel jött haza, de állta a sarat
én a papírját óvasgattam, nem áltam stoperrel melette, de most majd azért is megnézem
7mp és riaszt nem 20
Na nálunk meg volt a köcsögnek a reggeli. Megyek elkápráztatom az asszonyt egy tükörtojással, mert kb negyed órát alszik a gyerek reggeli után aszt vége a dalnak
Én azt sem tudtam, hogy lehet rajta állítani
Jó a gyári beállítás
elemekt meg nézni kell. Két elem fél évig jó bele. Most hogy ebbe épp mennyi még a kraft nem tudom
milyen egy keresztapa vagy te hogy nem uj elemekkel külted? mna,én a leg érzékenyebre állitottam..5mp,és ordit

Az egy jó cucc
Nekünk még sosem riasztott be.
20 mp-ig nem riaszt Utánna van egy halk figyelmeztető csippanás Utánna megint 20 mp és akkor riaszt.
Két eset fordulhatott elő. Egy: Vagy most mentettétek meg a gyerek életét, kettő: vagy merül az elem benne.
Friss elemeket tegyél bele.
A működését ki tudod próbálni akkor is amikor a gyerek nincs az ágyban.
Kapcsold be, rakd a kezed az egyik lemezre, kicsit nyomkodjad, hogy a zöld led villogjon, majd engedd el. Akkor 20 mp múlva csippan, majd kb. 20 mp múlva riaszt.
Amikor már riaszt akkor már a gyerek 40 mp nem vett levegőt.
Nem hülye találmány. Régen ebből sok tragédia volt. A legveszélyeztetebbek a fiuk és ha hason vannak altatva. Annyira be tudnak még aludni, hogy gyakorlatilag "elfelejtenek" levegőt venni.
A biztonság kedvéért 1 évig használjátok.
A gyereket érdemes hason altatva szoktatni. Jobban alszik nem kell fel a saját keze mozgására
Jó szórakozást a következő 1 évre
Ha van egy kis eszed a garázst kipucótad mán aszt raktál be egy matracot magadnak
2-dik
Akkor eggyezzünk meg a kettő közt 15.000 postával eggyütt,az egy szép kerek összeg.A biztonság kedvéért,120/70ZR17 Michelin Pilot Power 2CT.Ha ok. küldöm a címet.
4.-én pályanap........meg guritanám slicekkel aztán az marad rajta vágva,ha kell ugy is kell valakinek amugy az este ugy szidtalak azzal a szaroddal eggyüt hajnal kettőkor be riasztott,mind a 3-man ugy megijedtünk........én a riasztásra azonnal ugrottam egy akkorát hogy az ágytól azonnal a gyerekágyig vetődtem,azasszony abban a pilanatban riadt és ébredt és csak anyit tudot mondani hogy huuuuuuuu kisvillany,és azonnal ráztam a gyereket ugy hogy azt sem tudom hol vagyok és mivan,csak hogy ezt kell tennem............mna erre a gyerek is megijedt jött a sirás,de inkább sirjon mint hogy nem............szóval 2től nem volt alvás,halgattam a fosodat aztán rájöttem hogy a kis Bogyesz olyan nagyfasz,hogy néha vesz egy nagy levegőt és sóhajt,de bent tartja 5 másodpercig és az elég hogy beriasszon sose lesz már nyugtom
Te mostmár ilyen gumira gyűjtsél családapuka
Azt mondtad eladod azt a lomot, eladáshoz meg nem veszel másik gumát
Megin milyen tervek pattantak ki abból az értelmes fejedből
ugyan ugy az uj guminak is van postaköltsége ha rendeled,tehát plusz,akkor ha gumisnál rendeled,ő is ráteszi a magáét tavaly májusba vettem 66-ért párban 70 volt felrakással eggyütt,ugy gondolom ez a gumi olyan 30 körül lehet,pusz a posta,plusz a felrakás,amit igaz egy használt guminál is elkérnek nem akarok vitába szálni veled,és nem is a gumikból élek,ez egy spontán eladás és a pénz másik gumika kell,de lásd jószivü vagyok legyen postával 16,mert ha jól tudom a posta 2000,és engedtem is meg nem is,ha igy jó ird meg a cimed és suhan is hozzád a züüüd ótóval
Ok!Értelek.Én úgy vagyok vele,hogy ha a 15000-hez hozzáadom az utánvét kölségét ,akkor még hozzá teszek 7-8000-et és veszek újat,de azt gondolom,hogy ha valaki 15000-nél nem akar többet rászánni, az megveszi, mert biztos nem rossz vétel.Na,de azért én is alszok rá eggyett....Köszönöm!