Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Péntek délután,de akkor jösz amikor neked jó
Hányás majd lesz
hánytól lehet érkezni?
lábas a közelbe se legyen
velem nem bir.........vagy odalököm a Pipit neki hátha megint felpattan a lábas
Veled kezdi!Én meg eliszogatom vele a whiskey-t
remélem Fazi mindenkit szétcsapkod
na végre má,,,nethuszár...
! érvénytelen webcím!
pill
normálisabban mee ez 1 kalap szar web cím.....
www.panyola.hu%2F%3Fpage%3Dluc...]https://www.google.hu/url?sa=t...[/url]
Azt mondják kinyújtott karra lel a halat jól közel tartani a kamerához és akkor nagyobbnak tűnik!
Ügyes kölök. Ez nagyon összetett hiszen nem csak rajta fog múlni. (úgy mint ahogy beszopta Talmácsi is a végén). Ha hozzászokik a motorhoz és a csapat ott áll mellette bármit elérhet. 600 as kteg.ben bizonyított!
szállásról majd nyilatkozzá má,mert én asszem még nem voltam ott.Pipi mondta hogy máésik helyen van a buli.Na meg hogy mi péz?Vagy remélhetőleg mindenki a vendéged!
SSZZZEEKKKKIIIIII
A migránsokat már a BUCHENWALDI koncentrációs táborba viszik ahogy megjósoltam Mondtam nektek európa megoldást keres a válságra
A "végső megoldást"
Azért hatalmas nagy arc ez a MERKEL Elhiteti ezekkel a szerencsétlenekkel, hogy németország mindenkit befogad gyertek ahányan csak vagytok
Asztán amikor már van egy jó turnusra való adag, beküldi őket buchenwaldba a gázba A sok bírka meg megy önként dalolva Na például ezért is lehet veszélyes az amikor az ember nem tanulja meg az órán a történelmet Ezeknek nem esett le, hogy tranzit vonatokkal csoportosan összezsúfolva nem megyünk németország felé
Igaz ami igaz Győr fele is meg volt az erőltetett menet az autópályán. Feltételezem most radnóti nélkül Szerintem az ISIS szerződést kötött németországgal Ők küldik az alapanyagott szappannak meg lámpaerőnynek, cserébe az unió nem teszi be a lábukat hozzájuk Ezt hívják "kéz-kezet mos" politikájának. És most legalább lesz is mivel kezet mosniuk...
1.jó reggel
hát már hogy a viharba ne lenne