Köszi.
Írtam neki.
A kormányos jónak tűnik. Egy kivetni valóm van. Hogy 3 ponton van rögzítve. Keveslem...
Adnék érte többet is egy jó vinxxgrip-ért mert az egy mozdulattal le is szerelhető. Meg az stabilabb. Ismerősnek olyan van még annak idelyén 70 ért vette. tetszik.... meg hát asszonypajtás miatt venném a romániai túrákhoz, hogy elviselhetőbb legyen neki a túra...
Szia!
Ok!Ha elmegy a motor beszélünk róla.Szerintem megfogunk eggyezni.
Töltő:CTEK XS 800 teljesen automata
öltöző:
felső:Hally Hansen fekete-fehér limitált szériás
alsó :Dane fekete
Szia!
Annyira azért ne bánjad!Gondolom azért a Suzukira sincs okod panaszkodni.750-es GSXR-em volt régebben,én szerettem,de azért sajnálom ,hogy így alakult,az én szarakodásom miatt.
Ilyen vinxxgrip tankkapaszkodót hol tudok olcsóba venni?
AGO-nal 60 rongy. Annál szeretnék olcsóbban hozzájutni.
Volt egy magyar oldaluk, ahol anno 50 volt az ára. Az oldal megszűnt....
Ötletek?
tényleg 2004 elejéig gyártották, sok dolog nem pászol az E modellel, pl műszerfalnál már nincs gond. fékek a nagyobb tárcsa miatt jobbak, a dupla lámpa jobban világít, viszont nehezebb, bár többen is az egylámpást favorizálják.
a 2002-es től eltér, sokkal kisebb, sokkal fürgébb, nagyobb tartományban forgatható. addig az évjáratig több alkatrésze megegyezik a 9-essel. egyenes országútra túrázni vagy élvezkedni a 9-es jó, kanyarokban hegyen pályán városban a 6-os a jobb.
Sziasztok!
Ha valaki 2004-es ZX-10R-t keres ,az enyém eladó lesz.
Fontosabb tudnivalók.3 éve van használatban nálunk, a sogoromtól vettem át,a törlesztését nem tudta tovább fizetni.24.000Km van benne, amit a Kawasaki Ivanics, teljes motordiagnosztika és állapotfelmérés után meg is erősített.Tavaly szezon elején lett a diagnosztika,állapotfelmérés és szelepállítás ,vezérmű ellenőrzés megcsinálva.Szerettem volna egy teljes átvizsgálást,mert a futott kilométerrel kapcsolatban voltak kételyeim,de minden gyári értéken volt.Most szezon elején kapott új hátsó gumit,az összes folyadék (fagyálló,fékolaj,leng.csillapító olaj,motorolaj+összes szűrő lecserélve),folyadékok Motul,szűrőkből csak gyárit raktam.Gyújtógyertyák (NGK) kicserélve.Bármi hiányosságot találtam akár egy nem odaillő csavar,vagy műanyag alátétek hiánya,mindent gyári alkatrésszel pótóltam amiről természetesen megvannak a számlák.
Exrták:Hyperpro kormánylengéscsill.,elől fémfékcső,arany színű Puig kormánysúly,Puig bukógombás emelőszem,Raptor sportkipufogó (valami brutál szép hangal).
Ár:1.400.000 Ft ami fix.Alkudozni nem szeretnék,nem vagyok kereskedő.
Elérhetőség az adatlapomon,emailben szívesen segítek és képeket is küldök.Kihasználatlanság miatt válnék meg tőle.Motorral kapcsolatban majd a cuccok is eladók lesznek.BikerLift emelők,Spidy ruha,Shoei sisak,ArlenNess esőruha,Akksi töltő(premium kategóriás),aláöltöző ruha (alsó-felső),minden makulátlan állapotban,de ezekről majd később.
Írtam neki.
A kormányos jónak tűnik. Egy kivetni valóm van. Hogy 3 ponton van rögzítve. Keveslem...
Adnék érte többet is egy jó vinxxgrip-ért mert az egy mozdulattal le is szerelhető. Meg az stabilabb. Ismerősnek olyan van még annak idelyén 70 ért vette. tetszik.... meg hát asszonypajtás miatt venném a romániai túrákhoz, hogy elviselhetőbb legyen neki a túra...