Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kék motor kék pleko nem sok mi
Hááá hogy nekem ez mááá sok!
oszt az mi a faszomat jelent
hehe más szinben a világ
Nekem ez már túúúmács!
szerintem nagyon fasza lesz bár a kép nem adja vissza de nagyon diszkós
nálunk meg Atrosal
mifelenk hasonlokkal jarnak faert
minel nagyobb annal tobbet bir
nana be lehet fejezni
Niiiiiiiiiiiiiiiii
Árasszuk el a topikot Bogyó!
azé atfesteni nem fogom. A masik is kík vót!
ök már probálkoznak tuningbikes.us/wp-content/uploads/2013/09/Honda-CBR600RR-Tuning-4.jpg
jo-jo de zöldben van?
Csunya is az a kuka.
http://www.sportmotor.hu/motor...
tcsegenek kb 60 km
sutukival kb fel ora
jossz szombat de. es maradsz mig jo a buli
ez a jövőre más lesz szlogen - részemről -el van felejtve. nincs jövőre! ha el akarok menni akkor teszek érte hogy ott legyek. pipihez is este értem oda, de ott voltam. ezekkel a találkozókkal az a gond hogy ha péntek este szabadulsz el - pl munkahely- akkor már előre össze motyózott motorra kel fel ülnöd és csak góóóó, ha még meló után vakarózol stb esélytelen hogy emberi időben oda érj. mivel pár bulin túl vagyok így tapasztalat hogy éjszaka koncert után nem józanul sátorhelye keresni és állítani ÖRÖM
kisúj- újszilvás- földvár- sirok és a régebbi talik emléke ösztönöz arra hogy időben indulj érkezz meg. régebben még a hőskori motorokkal gps-esőruha-helyismeret elég necces volt időre/időben oda érni. a mai motorokkal és technikával pikk pakk oda érsz egyben de lehetőleg péntek du.-ra. így hogy át kell a fél országon utazni van némi korrekciós idő amit be kell kalkulálnod, de hogy szombat du. -érj oda azért már nem érdemes elindulni.
1 eske lesz az enyém pár napon belül.

színre
válasz:Welcome to Wonderland!

What hurts more: the emptiness in your head, or pain in the ass?

Üdvözlet a csodaország!

neked mi fáj jobban: az üresség a fejedben vagy a zabszem seggedben?

hátha bajcos