Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy régi motoros barátom kért meg hogy vigyem el ótót venni, ennyi pénz volt rá és klímást szeretne venni. le mentünk 370 km-t az én klíma nélküli szarommal, és estére olyan szagod volt mintha gőzfürdőznél. ha felhúztad az ablakot akkor 25 fokos meleg jött be a szellőzésen keresztül ha lehúztad akkor meg a huzat ölt meg.
a fehér ótót áruló kupec azt nem mondta el a telefonba hogy hé a klíma nem működik, csak a klíma csövek fityegtek a motortérben. olyan hűtőt szegeltek bele hogy látszott a hűtőventillátor kereten hogy a felfogatását most popszegecselték át rajta. telók kukák voltak benne, alján luk hátán luk. alváz védőt sosem látott, virágzott rajta a rozsda, be indúlt és lehet gurult is de azt már nem értük el. pofán kellett volna baszni és leszurkoltatni vele az útiköltséget.
egyszer sem ültem benne.
miután feladta a az öcsém a küzdelmet, vett egy kia 2500 tci-t. most néha meg kell húzni az ékszijakat és el kel vinni vizsgáztatni
kóreai geci de egyre többen dicsérik.
hol találtad te ártatlan ezt a képet? ez a gazella az öcsém volt munkás ótója volt vagy 8 évig . kb 1M ft költött rá és ugyan olyan szar állapotban adta el ahogy megvette mert ebből még annyi ráfordítással sem lehet jobb ótót összehozni. benzin gázos volt, egy förmedvény csak azt nem értem a ruszkik hogy nyerték meg a háborút ha állóképes járműveket nem tudtak gyártani. ennek a szarnak minden része alapból kuka volt, gyújtás, kuplung, blokk, futómű, hajtás, kasztni.
azert meg neznem szekit hogy teker 1 GAZ-ellaval
ja jó kis zsiguló kombiba hordozgatná szeki a félbevágott motorokat.
A baj csak annyi, hogy kenyérszervója van, de talán a nagyobb baj, hogy bevág vagy 10-12 litert és nem a desztillált vízből
Orosz
persze persze kicci kinait,,,meg a szemuk sem all jol
a feltoltes datuma 2012
a bmv az elejen kb 2000evj
akkor most mivan
Itt már a hirdetés elején hazudik a faszi szekikém. Eleve aszt írja, hogy nagyon nagyon jó motorral
Na itt bukott le Ezek újonnan is szarok voltak
Tetézi a bajt, hogy ráadásul az a fos a tetejébe még autómata váltós is Ha van kidobni való két kilód szeki inkább tartsunk rajta egy görbe estét, vagy egy laza hétvégét, mert ha annak a váltójához hozzá kell nyúlni, kevés lesz rá a két kila Aszt hittem a villámosból megjöttél már örökre , múltkor a vw-en konszern remekműveit nézegetted Se bántani se sértegetni nem akarlak de találj már végre egy normális autót ami nem német, nem francia és nem olasz vagy maláj
ezért megverném a rohadék kereskedőt
szerintem inkabb a a HONDA CRX-VTEC 1989.ben
Ez fain lenne a 9-re Fater!Mennyi az annyi?
Mennyi a dob Széki?
solnár balázs
solnár balázs
solnár balázs
motorház meg van
már megint kemény az élet arra felé
Delutan fel hivlak majd ha eszhez tertem
hát ez az, a mátrában egy B 9-ben is elállítottak egy ilyet most meg vakarják a buksit
karbi kőll!
1
Végül is nem olyan rossz az a béjemvé csak a vidit ne rakdt fel