How are you doing? Im Valerie, and Im dying to meet you! May I ask your name?
I saw you on this website the other day, and I really wanted to talk to you but I was late you had already gone offline.
Could we chat tomorrow? Im sure itll be fun. Write me some time.
My email tomasoscheibner@yahoo.com
Have a great day,
Valeriya
Üdvözlet a csodaország!
Mit csinálsz? Én vagyok ? Valerie, és én ? m vágytól, hogy találkoztunk! Megkérdezhetem a nevét?
Láttam, hogy ezen az oldalon a minap, és nagyon szerettem volna beszélni veled, de elkéstem ? Ön már ment elérhető.
Tudnánk beszélgetni holnap? Én ? vagyok benne, hogy ? lesz szórakoztató. Írj nekem valamikor.
Saját e-mail tomasoscheibner@yahoo.com
itt nincs semmi látnivaló a nagy húhó ellenére még valami kupát is elbuktak pár napja valami loki focicsapat, falábúak de akkora stadion épült hogy egy valag közmunkás sem tudja rendbe tenni a környékét. sebaj remélem a következő kormány börtönnek fogja használni, enni nem kapnak lerágják a pálya gyepét, pár géppuska torony kell csak ahonnan a szökni vágyókat legéppuskázzák, reggel meg jönnek a közmunkások és eltakarítják őket "majd". a motoros találkozó is szépen csendben lecsengett, most nem volt verekedés, de érdeklődő sem. kisújon 1000 ember től indult a buli, itt a pokolgép koncerten telt meg a színpad előtti tér.
vajon mijen oldalon lehettel
Greetings from the wonderland!
How are you doing? Im Valerie, and Im dying to meet you! May I ask your name?
I saw you on this website the other day, and I really wanted to talk to you but I was late you had already gone offline.
Could we chat tomorrow? Im sure itll be fun. Write me some time.
My email tomasoscheibner@yahoo.com
Have a great day,
Valeriya
Üdvözlet a csodaország!
Mit csinálsz? Én vagyok ? Valerie, és én ? m vágytól, hogy találkoztunk! Megkérdezhetem a nevét?
Láttam, hogy ezen az oldalon a minap, és nagyon szerettem volna beszélni veled, de elkéstem ? Ön már ment elérhető.
Tudnánk beszélgetni holnap? Én ? vagyok benne, hogy ? lesz szórakoztató. Írj nekem valamikor.
Saját e-mail tomasoscheibner@yahoo.com
Szép napot,
Valeriya
igyexem vélhetőleg. blokk már meg van, csak a köret hiányzik, meg az idő.
még egy bádog böskével is találkoztam
az anyám ideges úristenit te is levágtad? eszem megáll fransziáúl: gusztyüsztyülőőőőőn
Boldog névnapot a dílernek! Valami Robi.....