Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majdnem elfelejtettem at operan mukszik nincs gond vele
opera,,,,,,,,,ojan mint a mozilla csak mas a neve
gondolom sokat segitettem
nyugi pipi nem te vagy a fx
az enyem is ijen a mozzilla frissitese utan lett ijen
facen sem tudom uj lapon megnyitni az oldalakat
valahogy vissza kene csinalni de fingom sisncs hogy
majd a gyerekektol megkerdem ok talan vagjak ezt
Nos ha te fel tudod nagyítani a tiéden akkor láthatod , hogy ki van szürkülve a "kép megjelenítés" okoska hiába kattingolok rá nem csinál lófaszt se
oké köszi
holnap nappal lenyomom
a kép megjelenítése te kis szemüveges geci oda hokizzál
Azert ezt gusztusosabban is tudnám kivitelezni.
zx re való
oké
Sziasztok Szeki hogyan kell ezt a 9 esre felrakni tudsz segíteni ? 1 képen állna a motoron vagy a 2 dikon us re való
Na rossz fényképet szúrtam be zsenikém ez az amit mutatni akartam a nagyérdeműnek
Mi ezzel a baj sorkapocs (csoki) a leg jobb
Hát szeki rám pláne nem lehet fogni, hogy számítógép guru vagyok Nagyjából be tudom kapcsolni a gépet oszt jónapot
Nos nekem jobb gombra ezek jönnek itt ki ni
Nos ha alaposabban megnézed nagytöbbsége ki van szürkülve oszt nem funkcionál ennyi erre varjá gombot vagy inkább mond meg mit tegyek A puncikat sem tudom már kinagyítani a műmájer fórumba mióta eszt a képlapozgatós faszságot betették ide ni...
Nekem is van, tiszta saválló anyagból!
lövök egy képet róla.
kép megjelenítése pipi
így se rossz, villanszerelő cucc a kawasakin
a képre kattintva jobb gomb majd kép megnyitása amire rákattintol majd nagyitod. pipi nekem is sikerült, pedig én nem vok számítógép guru
nekem van
kösz a tippet, de már ezt a pinás fórumon a srácokkal megbeszéltem én nem tudok nagyítani.
Nekem ki van szürülve a "hivatkozás megnyitása új lapon "
nem funkcionál
sziasztok 46-os teleszkópszárra keresek stabilizátorra bilincset
klick a képre utána jobb klick, " kép megnyitása új lapon" és olyanra nagyítod amilyenre szeretnéd.
Köszi
Csak annyi a baj, mióta itt átvariálták képlapozgatósra az oldalt azóta nem tudok képet nagyítani így elolvasni sem a revüt
akko megszögelve
megfáradt, üsd vissza jó lösssz