Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt mondtad hogy vigyáztál rá, klacko sem ezen gyakorolt akkor előtte valaki rendezte.
köszönöm csimbi
szerintem olaszba csúnyán csapták neki olajfogyasztásból itélve
te hol is lax? mert arról a csongrádról és szentesről lett megint tapasztalatom
kb 7000 km és csak kuplungal váltottam az a gép nagyon nem volt gyíkolva nálam meg a lackónál sem
csak azt kérdeztem hogy mennyi km mentél durván, nézem a léptető villákat és érdekeset látok, vagy az előtted lévő tulajok rágták meg.
nem értem a kérdést ?
vidd el mosoba gözborotváltasd le aztán panaszkodj hogy lemosták a tipustáblát és jegyzökönyv megette a kanális
csimbi mennyi km mentél klackó gépével hogy a váltó ebben is ....................
nekem így sikerült felraknom, vagy 4 éve. azóta teszi a dolgát, már párszor meg akarták venni a motorról de mondtam nekik hogy csak a motorral eladó úgy nem kő
akkor most
igen
Szia szeki képet tudsz majd lőni ? Kormány stabi. Bilincsről,
tehát itt maffia van. ha annak adod oda a járműved aki bennfektes akkor mintha zsírra tennéd a járműved. ha magad akarsz átevickélni a TÖMEGEN elárulom esélytelen. ne kezdjek el példálózni, én már megjártam a csodát, a legvégén szépen kinyitod a tárcád és megkérdezed mennyi a fizető.

mikor télen -nyáron becsődöl egy két utazási iroda és jönnek haza százával a megszeppent utasok a földi paradicsomokból azok szerinted honnan jutnak hozzá a megszerzett tőkéhez............ innen.
aki nem intézte a dolgaim eccer panaszkodott ismerősnek: csak kétszer tudott elmenni sielni -nem mo.-ra- annyi a meló.
szerintem hagyjuk ezt a műbizonylatos témát. akkor a közlekedésben szereplő összes járműbe beszerelt nem gyári alkatrész tipusbizonyítványát minden javítás csere esetén be kellene vezetni a forgalmiba. kvázi gömbfejek fékcsövek talpasok kipufogódob kezdjem sorolni pl , ha felszerelsz egy nem gyári dobot akkor azt is be kellene vezetni a forgalmiba vagy egy utángyártott fékcsövet. ha a motoroknál baszakodnak akkor tegyék az autó és tgk -k között is.
Amennyiben a típbizben nem fém szerepel,akkor kellene a műbizonylat.
Nem ilyennek hallottam Hajdu megyét,de lehet már vannak okosabbak is,vagy nem volt"fedezet"
az sajátom is végleg kivont volt, tehát újra forgalomba helyezés. KPM + műszaki. és megkapta, csak rajta volt hogy adattábla hiánya.
nem egy országban élünk, itt pl azt nem engedik át forgalomba helyezésen amelyiken fém fékcső van. remélem 3 év múlva a tiszába lehet lövöldözni az ilyen barmokat, és a törvényhozóikat.
lehet tényleg csak 5-6 M magyar kell ebbe az országba a többi mehet halcsalinak.
igaz a mostani bulin sem húzta le a pipi-t a tisza , lehet már a tisza is válogat.
Külföldi? De lényegtelen. 048. záradékkal,típustábla nincs és kész.ennek ez a rendje!
Vajon mit nem tudhat ami a forgalmiban nincs? Keresse meg a típusbizonyítványát.
este majd megkeresem ha meg van, de itt hajdúban csak beírták hogy adattábla hiánya. talán fazinak van ilyen motorja, vagy a basi haverjának.
Köszönöm a gyors válaszokat, sajnos bármit csinálok mindenki azt mondja nem kell, de (rosszul fogalmaztam) a műszaki állomáson közölték velem, hogy mivel nincs ilyen táblám nyugodtan toljam vissza az utánfutóra, ha lesz, szÍvesen fogadnak. Egyébként ez egy 1996-os B trikolor.
már lehet nincs meg a passzus de forgalomba helyezéshez sem kell! nekem sem volt meg mégis forgalomba helyezték. vagy itt mindent lehet
szeva! egy üzembe helyezést nem befolyásol egy adat tábla hiánya, nekem max a műszaki vizsgán feltüntették hogy hiányzik.
milyen évjáratú a motorod? mert hogy nem egyforma az adat tábla az első évjárattól az utolsóig. most 98-01 ig tudok segíteni, az öreg B tábláját csak később tudom lelőni.
ilyet! itt ritkán látni
Sziasztok, olyan kéréssel fordulnák hozzátok, hogy kb. 20 év vágyakozás után vettem egy ZX9R-t, csak most nem tudom üzembe helyezni, mert nincs rajta a másodlagos adattábla. Ezért szeretnék tőletek kérni ilyenről fényképet, hogyan is kellene kinéznie. a Neten nem találtam. Előre is köszönöm a segÍtséget!
az idő tökéletes volt- ha nem lett volna orkán erejű a szél- és nem áztam meg. de majd nem