nekem így sikerült felraknom, vagy 4 éve. azóta teszi a dolgát, már párszor meg akarták venni a motorról de mondtam nekik hogy csak a motorral eladó úgy nem kő
tehát itt maffia van. ha annak adod oda a járműved aki bennfektes akkor mintha zsírra tennéd a járműved. ha magad akarsz átevickélni a TÖMEGEN elárulom esélytelen. ne kezdjek el példálózni, én már megjártam a csodát, a legvégén szépen kinyitod a tárcád és megkérdezed mennyi a fizető.
mikor télen -nyáron becsődöl egy két utazási iroda és jönnek haza százával a megszeppent utasok a földi paradicsomokból azok szerinted honnan jutnak hozzá a megszerzett tőkéhez............ innen.
aki nem intézte a dolgaim eccer panaszkodott ismerősnek: csak kétszer tudott elmenni sielni -nem mo.-ra- annyi a meló.
szerintem hagyjuk ezt a műbizonylatos témát. akkor a közlekedésben szereplő összes járműbe beszerelt nem gyári alkatrész tipusbizonyítványát minden javítás csere esetén be kellene vezetni a forgalmiba. kvázi gömbfejek fékcsövek talpasok kipufogódob kezdjem sorolni pl , ha felszerelsz egy nem gyári dobot akkor azt is be kellene vezetni a forgalmiba vagy egy utángyártott fékcsövet. ha a motoroknál baszakodnak akkor tegyék az autó és tgk -k között is.
Amennyiben a típbizben nem fém szerepel,akkor kellene a műbizonylat.
Nem ilyennek hallottam Hajdu megyét,de lehet már vannak okosabbak is,vagy nem volt"fedezet"
az sajátom is végleg kivont volt, tehát újra forgalomba helyezés. KPM + műszaki. és megkapta, csak rajta volt hogy adattábla hiánya.
nem egy országban élünk, itt pl azt nem engedik át forgalomba helyezésen amelyiken fém fékcső van. remélem 3 év múlva a tiszába lehet lövöldözni az ilyen barmokat, és a törvényhozóikat.
lehet tényleg csak 5-6 M magyar kell ebbe az országba a többi mehet halcsalinak.
igaz a mostani bulin sem húzta le a pipi-t a tisza , lehet már a tisza is válogat.
Külföldi? De lényegtelen. 048. záradékkal,típustábla nincs és kész.ennek ez a rendje!
Vajon mit nem tudhat ami a forgalmiban nincs? Keresse meg a típusbizonyítványát.
Köszönöm a gyors válaszokat, sajnos bármit csinálok mindenki azt mondja nem kell, de (rosszul fogalmaztam) a műszaki állomáson közölték velem, hogy mivel nincs ilyen táblám nyugodtan toljam vissza az utánfutóra, ha lesz, szÍvesen fogadnak. Egyébként ez egy 1996-os B trikolor.
szeva! egy üzembe helyezést nem befolyásol egy adat tábla hiánya, nekem max a műszaki vizsgán feltüntették hogy hiányzik.
milyen évjáratú a motorod? mert hogy nem egyforma az adat tábla az első évjárattól az utolsóig. most 98-01 ig tudok segíteni, az öreg B tábláját csak később tudom lelőni.
Sziasztok, olyan kéréssel fordulnák hozzátok, hogy kb. 20 év vágyakozás után vettem egy ZX9R-t, csak most nem tudom üzembe helyezni, mert nincs rajta a másodlagos adattábla. Ezért szeretnék tőletek kérni ilyenről fényképet, hogyan is kellene kinéznie. a Neten nem találtam. Előre is köszönöm a segÍtséget!
köszönöm csimbi