Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néztem már onnen kifele cipőfüző és gyujtó nélkül
inkabb magadra huztal volna 1 ketrecet te is jobban jartal volna
loptam a képét,remélem nem haragszik
ilyet csinálj,ez tuti megvédi mikor el taknyoltam és Pipi sikeresen le videózott,a kormány elhajlott és a lábtartó eltört,ezen kivül semi baja nem lett,megvédett minden mást a ketrec
joemaster ha jol emlekszem. kótaj
esik,pihi van
a műszerfalat nézve komoly elektronikai csapást mért rád a masti, vannak még rajta rejtett visszajelzők amik nem világítanak vagy kiégtek a folyamatos ébrenléttől?
egy nyiregy melletti srác, sajnos a lapos teló cserével elment a szám is.
de, van mit eladni. csak nem bagóért
felhívod a súgót és már kapsz is egy remek ajánlatot már rég megtettem volna ha jjjjjukas a tankom és motorozni akarok. ott van benzintank dögivel, miért is nem tetted meg? mert nem akarsz pénzt adni érte............ magazin oldalon beütöd hogy benzintank javítás és már köpi is az ipse telefonszámát. egy felhasználó pont ezt kereste neki sikerült neked nem inkább magadat járatod le mint engem .............
Reggelt!
Urak, régebben volt felrakva egy ha jól emléxek 9-es galéria, egy bácsi gépe, amire csinált otthon bukócsövet(olyat ami az oldalidomokat védte).
Nem tudjátok ki volt az?
Dolgoz má megint...
gyere faszbukk,alkatrész
Miért, mi van 9363-al?
az egy cimboráé volt,csak anyit szereltem az enyimet hogy kitanultam javitását,és ha egy szerelőhöz omegát viszenk,csak anyit mondanak vigyétek Bogyóhoz
akkor az tényleg csaK NÉHÁNY APRÓSÁG
Na megyek alukálni
holnapra ki kell, hogy pihenjem magam mert a mastival kell hoznom két tonnát, aszt fel kell készülnöm arra az esetre ha fél útról gyalogolni kell hazafelé

Ja érdemes figyelni a MIL lámpát izzítólámpát és hasonló apróságot az izzítógyertyák még azóta is szarok, nem lett kicserélve mer úgy bele van rohadva Na majd amikor valamiért a hengerfejet kell levenni akkor jön el az Ő ideje
Egyébként a menetteljesítmény figyelemre méltó annak a függvényében ha jól emléxem amikor ez a felvétel készült egy kb. 1,5 tonna volt a rakomány
Az a fasza! Amit püföltél ott Bogyó mikor nálad voltam az is fasza állapotban volt. Nem kéne meg ha hozzám basznák sem.
a mastehez kepest szinte semmit nem koltottel ra
kovetkezo is az legyen
nekem nemvolt gondom az Omegával.......bár 2 év alatt vettem rá egy adagolót? egy hengerfejt,aztán egy másik blokkot,arra is egy adagolót,és fél évente az első szilenteket