Csimbikém első jelei az öregedésnek
Amikor én annyi idős voltam mi te 3 nap után megráztam magam aszt mehetett tovább a buli
Viszont így 40 évesen ha kicsit félkerékre állok, másnap nehéz eldönteni, hogy mit hívjanak hozzám a mentőt vagy a papot
Sziasztok!
Nemrég tulaja lettem egy 2000-es évjáratú 9-esnek.
Kerestem a topicban Service manualt, de nem igazán találtam, és így hirtelen nincs időm átolvasni a rengeteg hsz-t.
Esetleg van valakinek és megosztaná velem?
A 99-es C-é megvan, de az is németül.
2000-2001-es zx9r és 2002-2003-as zx9r tankja között van bármi féle eltérés? Mert az enyémből folyik a benzin és 2000-es évjáratú. Viszont amit találtam az ebay-en azt 2002-eshez írja ugyanabban a színben és ránézésre is ugyanaz. Esetleg tudtok valaki ajánlani aki foglalkozik ilyesmi javításával?
Bogyesz ne is mond
Tegnap mentem reggel melózni, este 7 körül hazaérkezek.
Na mondom a gyerek fürdetéséig levetem magam a tv elé az ágyamba egy kis parlamenti naplót nézni egy fél órácskát
Hát a rohadék kölök nem ott pöffeszkedik a foteljébe a szobámba az ÉN tv-m előtt és 5 hónapos létére 6 éves korhatáros mesét nézet vele az anyja én meg nem nézhetem ezmiatt a műsoromat Bezzeg neki mindent lehet
Mi ez ha nem negatív diszkrimináció
én Vásárosnamémy,Ugornya,Tákos,Csaroda,Bereksurány,Márokpapi Tarpa Tivadar szakaszokon szédelgek......de ha lett volna CB-d akár ingyen is pofákolhattunk volna ha a közelbe vagy és esetleg átt zötyögtem volna amerre leszel de akkor malyd legközelebb
hat ezt nem igazan linkekte beee
tiszaujv. nyiregyhaza,onnan fel zahony fele bundesz mert a HUGO igy olcsobb.nekunk JPS utan szamlaznak.
ma nincs motorolas a vojelolt jaguarjanak az agyat probaljuk rendbe rakni
2000diseel ford motor van benne,rakas xar de valami eletet kene bele lehelni
untad már a kézrázást
zozónak vagy szekinek vagy valamelyi másik okostojásnak meglesz majd linkel egyet