Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyi mög montam és csak 12 lóval van elmaradva az enyim
hoppá! és ezt megeszi egy mezei 143L karburátoros motor, vicc.
még pont szar szériát vettél mert k0-2 öl butít nyomorba dönt, a 3-4 már finomított változat az előzővel elforog driftel vagy letapad és keresed a baglyokat feelenget éred el.
Finoman, csokiztatom magam. Akkora erő van benne kitépi a karom.
na és hogy ment egyben épségben becsokizva vagy remegve lett vége?
Köfi! Most szálltam le róla.
Youtubon is nézem a kurva hirdetéseket, a tévébe is nézem. Ahova nézek mindenütt nézek! Vágod?

Bazd feljövök ide a forumra ahol nem fogok ilyet NÍzni oszt mit nízek hááá ezt! Hát ki van véletek a faszom! Zsídóskodtok már itt is? Nincs elég pénzetek? Nem loptatok még eleget?

El lehet innen tolni a biciklit!
jelentés a moderrrrrrátornak
fasza guglis szövegszerkesztős behúzós zsidó faszság.
szerintem húzz el a genybe buzikám.
Ez mi a lószar? Már hirdetni is lehet a topicokban? Hol vagy adminkám?
Helló,
Ennek célja, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, hogy Mrs Perouis Ovia, egy privát kölcsön hitelező nyit egy pénzügyi lehetőséget mindenkinek szüksége van anyagi támogatást. Adunk ki hitelt, 2% -os kamatláb az egyének, cégek és vállalatok szerint világos és érthető szabályait és feltételeit. lépjen kapcsolatba velünk ma e-mail címen: (perouisovia@gmail.com)
Gratula szép gépsárkány! csak kár hogy nem Kawasaki :)
,,ugyse tudlak kimagyarázni,,csak megjegyeztem hogy nem kérdeztél rá hogy mégis melyik lenne az az időpont ami a többségnek megfelel.. Mindegy,,,
mi is szeretünk pipi
Kivert kutya lettem.
Himi jelents beteget oszt gyere Majd mi adunk orvosi igazolást és a receptre is kiírunk valami gyógyító szert Bár igazán beteg csak másnap leszel
Nem mindenki csak hétköznap melózik? Nekem eddig volt 2 hétvégém az évből amit nem dolgoztam. Bár akkor meg itthon cseréltem a kerítéselemeket amit tavaly előtt decemberben már megvettem és még azóta se volt időm feltenni
Közvéleménykutatást? Az egyiknek ezért a másiknak azért nem jó az időpont. Tök mindegy milyen időpontra teszem mindenkinek sajnos nem tudok eleget tenni Egyébként ha jó emléxem 2 éve bogyesz a buliját éppen miattad tett át valami esküvőre mentél
Persze nem jöttél bogyeszhez
Na mindegy aki el tud és el akar jönni az ott lesz mindenkit szeretettel várok.
na a rosseb tudjalátod.........kamionról meg petyegteti lefele az utdijat,meg az egyébb nyalánmságokat............motornál nem tudom hogy van de ha neked bejött,vasárnapirány pest
Nem csak a gyorshajtásra gondolok hanem a pályamatricára. Én is belassítok ha rendőrt látok. Eddig még én is megúsztam.
mondjuk ez jó kérdés mert én se szoktam 120-al menni és még sosem kaptam csekket,ha jard van,akkor lasitok,vegy behuzódok kocsi mellé
Autópályán én nem szoktam motorra matricát venni. Szerintetek tényleg, sehol nem nézik a kamerák a hátsó rendszámot? Még nem kaptam büntetést. Vagy csak összegyűlytik és majd egyszerre jön?
akkor a kibukás szélén voltam, most már kerülöm a hajnalig szereldézést.