Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy nagyon jól felszerelt vas Tavaly dumáltam az előző gazdival
Részvétem
Köszönöm mindenkinek.
Részvétem.
őszimte részvétem......ha emlékszel tavaly pont erről a betegségről beszéltem.......22-ik század,utazunk a holdra és ezzel a gondal meg még mindig nem birnak..........sajnálom
Öszinte részvétem Zozó
Őszinte részvétem Zozo.!
Részvétem Zozo.
Részvétem.
részvétem zozo
Köszönöm szépen. Sajnos minden évben ment vizsgálatra de semmit nem vettek észre. Erre most három hét alatt elment. Erre az volt a válasz az orvosoktól hogy ők se vették észre a bajt. De bezzeg a pénzt azt elfogadták. Hogy rohadjanak meg.
ZOZÓ Őszinte részvétem!
zozo részvétem. itt az egészségügy nem a gyogyitásrol szol. utaztatás nyaraltatás recept pénz . nagyon kicsi az elhivatottság ....
Gyakran a távlatból szerzett barát többet tesz érted mint a közvetlen közeli barátok.
üdv, lehet hogy nem ide kellene írni de olyan embereket ismertem meg itt a fórumon akiket nyugodtan hívhatok barátnak. Sajnos édesanyám rövid betegség után elhunyt. Legszivesebben szétlőném a korházakat és a politikusokat mert kurvára nem foglalkoznak az emberekkel és csak tologatják a papírokat ahelyett hogy felylesztenék ténylegesen az egészségügyet.
Szekikém Ebben az életben csak a halál a biztos
semennyit mondok én ennél cifrábbakat is a kis majomról
naaaaa, erikára is vigyázz
biztos a tied a kis alien
minden ok. becsapódás megvolt.
ezeket másolom kifele Erikának,le mentem egy CD-re és kiváncsi leszek mennyit ér meg neked hogy ne adja neki oda
Csak nem torokgyíkot kapott Tőled , mivel még harcképtelen, Te meg egyre hisztisebb