én már mondtam neki, azzal hogy kalapáccsal oda üt neki az kevés lesz. itt is préssel nyomják a végkúpokat. de vesszek meg szerzek neki egy kúpot hogy kalapáljon
a fene tudja ki az........beszéltem már egy jópár emberrel,de mindenki huzószkodil egy kis lemez kalapálástól vagy olyan árat mondanak hogy egy dobot lehetne venni Raptorék még a telefont se veszik fel nem hogy emilre válaszoljanak
Majd lesz valahogy. Ez az ár amiért hirdetem = a megtartásával.
Vágyakozni mindig fogok másik iránt. Ha meg lesz a zx10r akkor lehet S1000r -ért fogok sóvárogni.
Majd lesz valahogy. Nagyon nem idegesítem ezen magam. Örülök hogy van. Ez már vígan csak plusz az életemben. Másnak kenyérre nem jut sajnos.
próbáéltam már felvenni a kapcsolatot RAPTORÉKKAL,de se telefon,se emilre nem válaszolnak,komlpetta kipufcsikat adnak állitólag,benned bizok még,vagy a Mastek gyerekbe,de noszogatni kell beneteket
Mi a baj vele?
ha tudok segítek, ha nem rajtam múlik akkor hiába verem a seggem a betonba akkor sem fog előbbre jutni.
Majd valahogy lesz
Lesz majd valahogy
Lesz valahogy majd
Valahogy majd lesz
Valahogy lesz majd
Vágyakozni mindig fogok másik iránt. Ha meg lesz a zx10r akkor lehet S1000r -ért fogok sóvárogni.
Majd lesz valahogy. Nagyon nem idegesítem ezen magam. Örülök hogy van. Ez már vígan csak plusz az életemben. Másnak kenyérre nem jut sajnos.