nekem is,de ez van rajta,annó vettem én 70-ezerért Akrapovics karbont,de,de.....rájöttem hogy nem éri meg annyi pénzeket adni akármilyen vacokért,ugyhogy nem veszek kipufcsit de a bódiszod azt meg várom, na......akkor,tehát,adott egy triovál Raptor,és nem hiszem el hogy nincs egy emberr ebben a csöves országban,aki csinálna nekem egy ilyesmi véget(a képen szarul van felrakva)ugyan is nekem ugy tetszene,ennek a dobnak semi hangja sincs,pedig már elvágtam 40 centire,szóval,huzok bele egy 70-80-as perforáltat,gyapot,kupvég,oszt had szóljon.........na lesz vagy nem?
ha már eldöntötted és kinézted akkor felesleges nyúznod magad. mivel fiatal vagy még előtted az élet így kár tartogatni a 9-est és vágyakoznod egy másik után. mint írta pipó tudnod kell elengedned.
tehát ha eladod bele kell gondolj megérte -e neked az árát, kihasználtad-e. közülünk - cápa szerint buziklubb- én csak csimbit tudom említeni akinek ha 0-ba elengedte volna a bordó gépet akkor is annyi élményt tudott adni, főleg kitartást amit lehet más motor nem - az tuti- így maximálisan kihasználta a benne rejlő lehetőségeket élvezte, tehát ha elengeded és azt mondod ez igen ez kibírta akkor nincs benned az hogy oda adtam bagóért.még akkor is húzza neki mikor nyeli a páleszt
Én nem elakarom adni, én csak hirdetem. Ugyan ez a velemenyem mint nektek. Egyet ertunk. Magamnak csinaltattam meg a motort nem masnak am ha ad erte valaki ennyit hàt legyen. Megadom a lehetőséget magamnak hogy ZX10R Motorom legyen. Esetleg egy suzka. De most ki van nezve egy literes kawa epp. Beleszerettem. De 500 ba nem fogom erte eladni a 9 est. Tehàt, tudom hogy most hulyenek neztek, de elfer ez a hirdetes az oldalon de ott az esely.
te csákó! 500-ért nem adtad oda tavaly, most 700 -ért szerinted elviszik? rendben van hogy meguntad, de akkor lásd pipifax intelmét engedd el a faszba azt a szerkezetet oszt had küzdjön vele más ! ha már nem okoz örömöt számodra mert fiatal vagy és gixerre vágysz akkor vigyék a picsába. most hogy költöttél egy valag pénzt rá most sem fogsz többet kapni érte, csak más jár jól/jobban.
saját vélemény, ne szídd fel erre a balaton vizét !
már rég kiseperted volna a műhelyed és jöhet az új verda új célokkal.
tehát ha eladod bele kell gondolj megérte -e neked az árát, kihasználtad-e. közülünk - cápa szerint buziklubb- én csak csimbit tudom említeni akinek ha 0-ba elengedte volna a bordó gépet akkor is annyi élményt tudott adni, főleg kitartást amit lehet más motor nem - az tuti- így maximálisan kihasználta a benne rejlő lehetőségeket élvezte, tehát ha elengeded és azt mondod ez igen ez kibírta akkor nincs benned az hogy oda adtam bagóért.még akkor is húzza neki mikor nyeli a páleszt
saját vélemény, ne szídd fel erre a balaton vizét !
már rég kiseperted volna a műhelyed és jöhet az új verda új célokkal.
ideje lesz össze raknom.
Valaha az enyém volt....