A szálloda Murauban van és magyar szálloda. 44 euró (13900 Ft) a félpanzió/nap, és 35 euró (11000 Ft) a reggelivel/nap. A táv oda-vissza 1500 km. A benzin kb. 380 Ft, autópályadíj: 8.5 euró (2700 Ft) 10 napra. A szálloda részben a motorosokra specializálódott és 6 csillagtúraszerű motoros utat kínál. Íme néhány kép. 4 éjszaka, félpanzióval, minden költséggel kb: 120.000 Ft (1 fő, 1 motor) még egy fő a motoron + 56.000 Ft.
ez tényleg drága de ez megfizethetőbb
felpasszintod a motorodra és 700 km simán fogható vele. negyed annyiba lesz. nekem még nem aktuális, még bírom a csutka kormányt.
ezt úgy szoktam ha délelőtös vagyok hogy vasárnap olyan 6 fele alvás éjfélig uttána útnak indulok reggel hatra kint vagyok és kezdem a műszakot ha szerencsém van akkor csak 8 órát
hova a francba készültök ezekkel a dobozos lakókocsikkal? én vettem 2 táskát a suzucskira,meg volt ugye a tank táska,és idén irány Lenygelország-meg mitudomén milyen ország 1600Km-er
de ez megfizethetőbb
felpasszintod a motorodra és 700 km simán fogható vele. negyed annyiba lesz. nekem még nem aktuális, még bírom a csutka kormányt.
van még ez amit néztem
huszadikán ki derül mi lesz! de legkésőbb február húszra meg lesz a lóvém rá és utána lehet jobban nézelődni