Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de csak is igy csináld meg ha kivájod a tyuk ganéból
mindig csak az a mocskos pénz idefigyelj Dagobert bácsi néha kőcsed is és élvezd az életet,ne csak a bevételre figyelj,mint mindig meg adig kőcsed mig lehet,mert a kis ebihalad nem keveset fog legombolni rólad az elkövetkező jó pár évtizedben
lesz az móg ócóbb is
le kéne csapni a tyúxarosra.
mint mindíg
Akkor asszem én a masterral megyek, átalakítom lángossütővé, látom kuncsaft lenne Nem elköltök 200 ezret, hanem megkeresek
Azmár 400 nem?
meg ha jó látom + lánckerék talán lánc, olaj mindenképpen, azt még ki tudja , hogy köll é belé gyertya új, vagy hogy ának a fékbetétek ecetera... Dehát ezt majdnem minden használt motorról el lehet mondani
Pedig megnézném mikor feljutsz a glocnerre most.
minden 1-es métert élvezeel tettem meg az R1-el
nem is most gondoltam jó fiu
Mittudomén.Jövő hetet se tudom hogy van............és egyenlőre röpködnek a minuszok,motort le se mostam.Szal nem az a motorolós a kedvem.
30 391 53 63
Naná...........a szerelem vak ...............és hülye.
akkor lökjön egy számot és felhívom ma arra megyek. a cimbora gixerébe hengersorért + emelőért lesz a menet.
az alant próbált R1 kényelmesebb lett, az kibaszott hasalós verda.
a B-t én nem alakítom át annak felső hillahidas a csutkája, nekem pont jó. és van benne kraft , ha nem lóg ki a blokk oldalán a hajtókar
Még az angol telivérrel nyomod?
a franc azt a kecskéket na de érdekel az időpont?gyüsz? legalább most élőben is beküldenék egy jobb könyököst,nem csak monitoron keresztül
ugyan az az időjárás mint itthon
Mi családi házban voltunk! 12€ / nap! Igaz a kajáról magadnak kell gondoskodni! Konyha van! Faker See-ben!
De még akár mehetek is legalább lesz ott szép motor is.
ez még édes kevés szeki a kényelemhez ettől a láb pozíció meg test pozíció nem sokat változik plusz szét kel faragni a fej idomot új fék cső gázbovden kuplung bovden és vannak egyéb dolgok amiért nem akarom át alakítani
2x voltam bazze..........talán svájcig elmegyek ha összegyön.
Viszont ha már murau akkor a malta,nockalm kötelező.
Maltahoz késő délután mert beslisszolhattok fizetés nélkül,az jó buli csak vigyázz a kecskékre.
Aug elején voltam. Idén ismét megyünk!
ne ugassál hanem gyere te is a Wartburgal én ugy gondolom két oldaltáska meg egy tanktáska elég lesz az utra,amugy is papucs meg rövidgatyán kivül nem viszek semmit,max az egyik szatyorba csak pálinkát