a hajtokart sorozatban gyartjak,minden 4.xar lenne;
kuplung hasznalat fuggo
feket tudni kell hasznalni
fogyasztas mifelenk nem szamit
szerinted minden motor rossz
vagy a legjobb az R1 ducatti kabatban
mondj valamit
na,ilyen a béli,semi szelepelt dolog,se gumis akármi,se karmantyu,se furatos dógok..........ennyi egy darab réz akármi,de látszik hogy cserélhető,gondolom az átmérője befojásolja a dolgokat
amugy Debreceni és téleg jó árba dolgozik enyimet meg lapkázta,be álitotta az inyektorokat(inyektor szinkron) kicserélte a termosztátot,fel fagyállózta,kicserélt és pótolt pár müanyag csavart és kért 23ezret egyik nap vittem,másik nap hoztam
egy böszörményi csóka idejött és ő mondta, nem magam találtam ki. egy másik kereskedő meg állandóan azt kérdezgeti tudok -e komplett 12-es blokkot, németbe kellene.
12-es fórum: 10 liter nem elég egy paks körüli körre egy 12 -es tulajnak, ő írta. az itteni 12-es ahogy elnyomod a gombot 7.5L. lehet ők is leszarják, csak akkor kínos ha utána számolsz. ha van miből akkor teljesen mindegy
kuplung hasznalat fuggo
feket tudni kell hasznalni
fogyasztas mifelenk nem szamit
szerinted minden motor rossz
vagy a legjobb az R1 ducatti kabatban
mondj valamit
eldugjam a matricakat
link
link
12-es fórum: 10 liter nem elég egy paks körüli körre egy 12 -es tulajnak, ő írta. az itteni 12-es ahogy elnyomod a gombot 7.5L. lehet ők is leszarják, csak akkor kínos ha utána számolsz. ha van miből akkor teljesen mindegy
nekem is azt irtak hogy 3x latom majd a fotengejt,szetesik a blokk,zabal mint az allat stb.
de en lexarom
Csak nem 10-es?
Az álom megint szertefoszlott...