disztó zsir nem jó,már próbáltam de a kacccsa zsir,az valami fenomenális csak az a baj hogy Pipivel elhasználtam az összest análba,már nehezen nedvesedek a látványára és ő is száraz kicsit
igy is csináltam,de akkor engem a 10w zavarhatott be,mert ezekszerint sürü neki mert semmi másra nem alkalmas igy csak egyenes motorozásra nincs kanyargózás,nincs hirtelen kormány tekergetés,és nincs kátyu kikerülés..........akko finomabb kell bele,legalább is nekem...........én ezt tettem bele
Szóval, csavar ki, olaj kipumpál belőle.
Majd fogsz egy 5ml-es műanyag fecskendőt, beletekered a csavar helyére(menetet fog vágni a műanyagra), kirántod a fecskendő belsejét. Aztán töltöd szépen fel olajjal, és húzkodod a szárat. Közben billegteted erre-arra és szépen kidolgoz minden levegőt... Ha kész, és már nem jönnek fel bubik a fecskendőbe, akkor kitekered, a csavar bele és kész is.
Légmentesre fel lehet így tölteni.
Mivel pont az a lényege, h olajban mozogjon(tehát csillapítson), ezért nyugodtan húzd ki s fejedből a szöget.
És tévedés, nincs megadva, h mennyi olaj kell bele..
Alapból úgy tudom az L01 van benne, ami kb 2.5W-snek felel meg a Motul telóolajok közül...
Küldjek bele?
Szóval, csavar ki, olaj kipumpál belőle.
Majd fogsz egy 5ml-es műanyag fecskendőt, beletekered a csavar helyére(menetet fog vágni a műanyagra), kirántod a fecskendő belsejét. Aztán töltöd szépen fel olajjal, és húzkodod a szárat. Közben billegteted erre-arra és szépen kidolgoz minden levegőt... Ha kész, és már nem jönnek fel bubik a fecskendőbe, akkor kitekered, a csavar bele és kész is.
Légmentesre fel lehet így tölteni.
És tévedés, nincs megadva, h mennyi olaj kell bele..
Eláruljam a trükköt?
Ez az Akra valakinek?