azt honnanmondta vóna meg? Tán bele volt gravírozva a monogramja?
A kisgyerek mért küldte az ötezret? igazat adott neked? Akkor mért nem egy tömítést küldött
köcsög traktorosok,az összest megkéne baszni......mikor én zeteorotzam nem voltam lusta le lapátolni a sárt.............becsen bolondok laknak montam.........akár csak az összes többi akit ma láttál ja a plexi sem kell
fénykééééééééép? el kültem a törött veztengelyt.mert azt monta hogy van egy szerelője aki meg mondja hogy abba a blokva volt e a tengely amit el küldött veled küldött 5000-ret,montam neki hogy a telefon csatákra többet költöttünk
neeeeem,a srác a haverjától vette pót bloknak......ami állitólag jó volt a srác haverjánál,de a rendőr srácnak nem került a kocsijába,mert nem volt rá szükség,aztán meg eladta a béjemvét,ezért adta el nekem a megmaradt ,,, jó,,, blokkot aztán mikor hivtam 2 nap mulva hogy kettétört veztengely van benne,hitettlenül halgatott,de én montam neki hogy nem kell semi mert van hozzá alkatrészem(veztengely) csak egy hengerfej tömitést küldjön kárpótlásul......a rendőr lebaszta a haverját hogy elvileg ő is át lett baszva akkor erre hivott a rendőr haverja,hogy én kitaláltam az egészet,mert le akarom huzni őket és ő meg jól összeveszett a rendőrel és ez az én hibám......persze ezt orditva a rendőr monta hogy el fognak jönni,ne rakja össze a blokkot mert meg akarja nézni nem e kamuzok.......én montam hogy jöjjenek de a kiabálós haverja valószinü fülét ithagyva fog távozni,és nem akarom őket lehuzni,mert nem pénz kell hanem egy hengerfej tömités,aszonta a srác van 5000-ért,én montam hogy azt tegye a sajátjába,amit én néztem legalább 20000, de hivtam hogy inkább nem is kell, és kapják be egymásét
Állítólag az a blokk a gyerek bömösébe volt benne és úgy jött, onnan ki, hogy az működött Legalábbis így rémlik a sztori
Elég szar anyagból faraghatták, ha álltó helyibe kettétört a veztengely
A kisgyerek mért küldte az ötezret? igazat adott neked? Akkor mért nem egy tömítést küldött
egy balfék
ha napközbe kikapcsolja akkor este mért kapcsolja beeeeeee
a többiről meg jobb nem beszélni
ott nábrád környékén lesz reggelre pár ótó az árokban, mint zsír úgy csúszik a felhordott feketefőd
Úgy emlxem 17 rugó lett volna a tömítés azt végül is te vetted meg?
Elég szar anyagból faraghatták, ha álltó helyibe kettétört a veztengely