szalkára bevezető 4 sávoson ment kocsord felé Zsoli a busával,szemből kamion balra akart fodulni debreceni utra,ugy gondolta elfér még a motor előtt...........és pont elkapta az aláfutásgátlót.............
az enyim is bakelites,pedig ujjjjjjjj lefogom cserélki mert aladtam 180-as gyorsitásnál indult meg kanyarba a pályán...........be kuláztam rendesen.........kár hogy nem maradtál tovább,na de majd legközelebb motorolunk a hacccázza
vissza felé kocsordon ki akartam ülni egy kanyarban
leborítottam a gépet az ívre, na ott azonnal mind két gumi megcsúszott eccere korrigáltam az ívet megúsztam a tanksapka borítást. megálltam nézem a gumit, forró de nem ragad forró bakelit
Mi a franc van itt? Pesten is meg vannak őrülve. Mindenki papucs, rövidnadrág, póló, még kesztyű sem, oszt tolják neki. Értem, hogy meleg van, de...áhh, reménytelen...
ja ja valamikor tartottam
a 28 adikait. Ezt úgy csináltuk, hogy a László és Péter komámmal (mer ugye a naptárba lászló, levente, péter )nekiindultuk minden évben ismeretlen helyekre buliztunk ittunk 3 napig részegség
mosmá 3 nap intenzív ivászatot nem bírnék
Öregszem
leborítottam a gépet az ívre, na ott azonnal mind két gumi megcsúszott eccere korrigáltam az ívet megúsztam a tanksapka borítást. megálltam nézem a gumit, forró de nem ragad forró bakelit
zöld 10-es helyett fekete 10-est nézel
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
a 28 adikait. Ezt úgy csináltuk, hogy a László és Péter komámmal (mer ugye a naptárba lászló, levente, péter )nekiindultuk minden évben ismeretlen helyekre buliztunk ittunk 3 napig részegség
mosmá 3 nap intenzív ivászatot nem bírnék
Öregszem