de én nekem úgyrémlik távolságin nem égett a tompitott, aztán tudja a fene, végülis a motoron ülök, nem szemből lesem
Lényeg tudom már azért van odakötve a dióda
No megvolt a ma esti étterem is...
Jól élük van szépkártya meg fidesz
Hohóóó! a távoli és közeli fényszoró izzó pozitiv szálát köti össze...
hmmmm mmm ezek szerint távfényen kéne égni a közelfénynek is? Holnap kimérem a diódát meg a kábeleket, hisz ha a manuál igazat rajzol, akkor nekem valami nem okés, én átvoltok távfényre és kialszik a közelfény.
tegnap és ma beszéltem pár zx7 zx9 tulajjal.
többen is gondolkoztak hogy eladják és mást vesznek, sztán egy kivétellel meggondolta mindenki az eladást. többen mondták hogy ilyen jó motorjuk nem lesz többet.
Lényeg tudom már azért van odakötve a dióda
No megvolt a ma esti étterem is...
Jól élük van szépkártya meg fidesz
hmmmm mmm ezek szerint távfényen kéne égni a közelfénynek is? Holnap kimérem a diódát meg a kábeleket, hisz ha a manuál igazat rajzol, akkor nekem valami nem okés, én átvoltok távfényre és kialszik a közelfény.
többen is gondolkoztak hogy eladják és mást vesznek, sztán egy kivétellel meggondolta mindenki az eladást. többen mondták hogy ilyen jó motorjuk nem lesz többet.
Holnap még két idomdarapkát műanyagheggelek ami repedt, meg 2 sarut kell cserélni és várom az 1db pipát meg 4db gyertyát
Apropó manuált előkapom, mert kiváncsi vagyok mi a tökömnek van egy teljesitmény dióda a fejidomnál?
Geometriai mérete szép nagy...
Szeretnek!