Csimbikém ezt a mondást nem hallottam még de ez teljesen igaz
Nem szívesen kuncsorog vissza az ember az előző munkahelyére, miközben már a volt beosztottja a főnök és ráadásul útálták is egymást
Azt nem mondtad, hogy a vagongyárból ilyen meghitt, ünnepélyes keretek között távozál Ugyan mit csinálhattál Tán odaheggeszteted a vagont a sínhez
Milyen zsíros állásban nyomod szolnokon? Szakmába maradtál?
szasztok! ezt a képet most lőttem . 120/180 michelin pilot power 2CT első ~70% hátsó ~90%-os nincs bajuk normális kopásúak 35 000 ft a pár. egy hátsó 180-as 2CT kb~60-70% 16000ft.
van még 160-as bridgestone bt023 és pilot sport 2CT az árukat nem tudom. jobbról 1-2 a 35 000ft os a bal 1 a 16000ft.
Felvétel van?
munka végén fogat kell mosnom?
zozokám, majd hónap neked lesz nőnapod
hol van blúz kompani
bár havi 3 kilóért az is el viselném
Nem szívesen kuncsorog vissza az ember az előző munkahelyére, miközben már a volt beosztottja a főnök és ráadásul útálták is egymást
Azt nem mondtad, hogy a vagongyárból ilyen meghitt, ünnepélyes keretek között távozál Ugyan mit csinálhattál Tán odaheggeszteted a vagont a sínhez
Milyen zsíros állásban nyomod szolnokon? Szakmába maradtál?
Valaki tud valamit esetleg ennek a gépnek az előéletéről?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_
zx-9r_ninja-7700862
Ismerős most írta,ezek szerint én is jól emlékeztem, hogy jó hozzá az ótóófékcsövem....
Mindjárt utánakutakodok.
van még 160-as bridgestone bt023 és pilot sport 2CT az árukat nem tudom. jobbról 1-2 a 35 000ft os a bal 1 a 16000ft.