Nem adna valaki nekem pár db. gyári csavart meg biszbaszt?
Írjak listát mik kellenének?
-alsó idomnál a lemezes anya(2db)
-alsó idomnál végén a pattintós rugós lemez(1db)
-pár db bilincs a vákumcsövekre(kb. 6db.)
-oldalidon tartó csavarok és beléjük az az esztergált központositó bigyó(kb. 6db)
-oldal és fejidom közé a csavarok és a nejlonalátétük(6db, mint a fejidomplexi rögzitése)
-hátsó féknyeregnek a müanyag takaró bepattintós lemeze(múltkori fékbetét cserénél kipattant a pöcke, már rideg kemény öreg)
-első sárvédőn a fékcsőtartó bilincs, ilyen műanyag a sárvédőbe bepattintós(2db), mindig kiesik a sárvédőből, már rideg kemény, öreg
jó lenne kibasznom a sok CSIVes csavart meg kábelkötözöt....
Huha,,hát majd akkor megegyeztek Szeki bácsival,,ő kérte előbb
A hátsó emelőt majd látod....nem egy hude mestermű,de emeli a motor hátulját,tartja rendesen,ninccs vele baj./és állítható,jó más motorhoz is sztem./
má nem érem utol magam,,ki mit visz...
Írjak listát mik kellenének?
-alsó idomnál a lemezes anya(2db)
-alsó idomnál végén a pattintós rugós lemez(1db)
-pár db bilincs a vákumcsövekre(kb. 6db.)
-oldalidon tartó csavarok és beléjük az az esztergált központositó bigyó(kb. 6db)
-oldal és fejidom közé a csavarok és a nejlonalátétük(6db, mint a fejidomplexi rögzitése)
-hátsó féknyeregnek a müanyag takaró bepattintós lemeze(múltkori fékbetét cserénél kipattant a pöcke, már rideg kemény öreg)
-első sárvédőn a fékcsőtartó bilincs, ilyen műanyag a sárvédőbe bepattintós(2db), mindig kiesik a sárvédőből, már rideg kemény, öreg
jó lenne kibasznom a sok CSIVes csavart meg kábelkötözöt....
nekem mindegy milyen a mérete, így is úgy is kopik
SP-1 Supercorsa,,mostmár nem rakom fel a motorra ,
A hátsó emelőt majd látod....nem egy hude mestermű,de emeli a motor hátulját,tartja rendesen,ninccs vele baj./és állítható,jó más motorhoz is sztem./
azt bezzeg nem veszi észre hogy a motor padlószőnyegen van!
Louis-os 60 L-es hengerzsák...
cakk-pakk 3000.-