te bontva árúltad a 9est, kérdésem: ha alkatrészeknek boöntva akarok MZ t eladni ami forgalmis akkor mi a hivatalos menete?
Ki kellene vonni végleg forgalomból, hogy ne adakozzak a kormányhivatalnak és a biztositóknak...
Ami, lássuk be teljesen jogos is... Valószínűleg mindannyiunk mögött ment már szenonos turnyingmatyi... Persze a xenon az kell, de abból is az ósanos occsó fajta, amivel többet nem látsz, viszont a közlekedés többi résztvevőjét tuti zavarja majd. Én aránylag rosszul viselem, ha épp kiég a szemem.
Én is gondolkozom, hogy beszerzem ezeket... De lehet, hogy kell még Monster matrica, króm markolat, 20 centis kipufogó is... ezek aztán megdupláznák a lóerőket...
No de a hatossal még nem mentem. Az új gumik már megvannak, de még nincsenek fent, és ki kell cserélni a kormánycsapágyat is, mindezeket még műszaki előtt. Amíg nem lesz rendszám, én biztos nem megyek még vele. Pedig már nagyon szeretnéééééék. Mire lesz rendszámom, addigra a Tomi lemotoroz vele vagy 1000 kilométert...
az
ültem olyan srad 750-en ami az m3 autópályán haladva a pálya felett repülő baglyokat világította meg, vadász puskára jobb lett volna. kínai utángyártott lámpa volt.
a kezében egy sima szén acél hozag anyag van az pedig vörös izáson elég jól formálódik és ha az egy kipufogó szelep az könnyen el éri azt a hőfokot kb az elő csapatásig lesz jó az a szelep
Istenem...értem én, hogy 8-9 ezer forint egy darab szelep, és ha 16-ot kell cserélni, akkor az nem kevés pénz, de amennyi időt ezzel elkúr valaki, meg a géphasználat stbstb. Persze ha kéznél van akkor értem, de amúgy...plusz ki tudja milyen lesz
Ki kellene vonni végleg forgalomból, hogy ne adakozzak a kormányhivatalnak és a biztositóknak...
No de a hatossal még nem mentem. Az új gumik már megvannak, de még nincsenek fent, és ki kell cserélni a kormánycsapágyat is, mindezeket még műszaki előtt. Amíg nem lesz rendszám, én biztos nem megyek még vele. Pedig már nagyon szeretnéééééék. Mire lesz rendszámom, addigra a Tomi lemotoroz vele vagy 1000 kilométert...
No de milyen a 6-os,gurultatom már egyet a Tomival?
ültem olyan srad 750-en ami az m3 autópályán haladva a pálya felett repülő baglyokat világította meg, vadász puskára jobb lett volna. kínai utángyártott lámpa volt.
Biztos valami tunying
nem röhög