Nem győnge csóka lehet a száloda tulaj se
Az első képet bogyesz miatt teszem, fel, hogy mindenki swzámára lássék, milyen híres a faluja, a másodikat röhögni
Ez a búcsúszó az étlapon egy 4 csillagos szál lóban
Ha esik akkor essen úgy, mint tavaly március 15.-én amikor itt megállt az élet. Reggel felkeltem, megláttam a ház előtt a 4 méter magas hódűnét, na mondom nem kell menni sehova. Lekocogtam a pincébe, egy csík sör, 4-5L pálinka, zsák krumpli, zsák hagyma tehát éhezni-szomjazni nem kell. Elheveredtem a tévé előtt és két perc múlva elment a villany, késő estig vissza se jött. Aggodalomra semmi ok, a sörömet megtalálom vaksötétben is.
ez 1 toyota yaris vezérlése, a csapágy tartó csészék feketék a rárakódó üszök és kátrány miatt. az olajteknő tele volt kátránnyal ami rágógumi szerű anyaggá állt össze benne.
ilyet csak képeken láttam még. mind egyikről azt gondoltam hogy megjátszották magyarul készített képek. hát nem
és nembeszélve arról hogy nehéz dolog egy ilyen gúnyát lerángatni az emberről....
már nem tudom,,eladtam..
Az első képet bogyesz miatt teszem, fel, hogy mindenki swzámára lássék, milyen híres a faluja, a másodikat röhögni
Ez a búcsúszó az étlapon egy 4 csillagos szál lóban
Az Coyot barátom!
ilyet csak képeken láttam még. mind egyikről azt gondoltam hogy megjátszották magyarul készített képek. hát nem