Szeva szeki !
volna egy kerdesem haver venni akkar egy kilences fej idomot de van nekik egy 636 fej idomja muanyagos munka meg csinalva rajta erdekel e csere es ha igen menyit kellene neki ra fizetni !? Majd a valaszt az e-mailomra ird !
Ne is mondd! Venni akartam most egy Cross-t hogy tudjak bohókázni meg vonzz is a terepezés. Azt lehet elállok tőle mert ruhát akarok venni, kesztyűt. meg itt a 2 motor is......... még ha el is megy a gixer 2 motor fentartása elég dagobert bácsis. Pedig jó lenne egy bokor ugró.
Lónak a faszát!
Egyszer adja az isten, hogy annyi dellám legyen amiből csak 2T motorom lehet!
De sajnos egy szép 2T 250ccm az 4000 angol font használtan :( és utána jönne a fenttartási költség(2t olaj, drága dugók, több benya fogyi, stb.) és mikor eltaknyolok nincs minden sarkon hozzá minden, akkor megint egy taknyolás simán 4X 5X áron menne, tudom nem kell elesni tudom mindig mondom esés után!
volna egy kerdesem haver venni akkar egy kilences fej idomot de van nekik egy 636 fej idomja muanyagos munka meg csinalva rajta erdekel e csere es ha igen menyit kellene neki ra fizetni !? Majd a valaszt az e-mailomra ird !