A közút már csak ilyen amugyis mit képzel magáról ez a szemét hó hogy jan 25.én le mer esni annyira azért nem hiányzik a panel. szemét időjárás mig szét volt szedve a motorom addig fasza idő volt mihelyst összeraktam azonnal leesett a tetű hó
Mazsolazx9 gyere cseréljünk Na most ki emlegette a havazást, jöhet a pofonjáért Ráadásul úgy néz ki hogy a közút kezelőt meglepte ez a téli időjárás (jan 25 én ) hogy hull a hó. Mert nem takarítják az utakat.
Szép napot mindenkinek. Most sirom vissza a panel lakást, egész délelőtt havat lapátoltam és mire kész lettem kezdhettem volna újta de kibaszok vele megvárom mig eláll és akkor lapátolok vagy majd ha elolvad
Áh, ugyan. Inkább majd a hátsó rugót, fontosabb lenne
Egyébként csak kíváncsiskodok ennek kapcsán. Egyszerűen sehol semmi infó arról, hogy melyik évjárat dobja melyik másik évjáratra jó. Az a fura, hogy egyes gyártók árulnak dobot úgy, hogy 98-03 (például Yoshimura, Ixil stb), más gyártók (pl. arrow) meg évjárat szerint külön-külön. Ja és mindegyik felcsavarozós ezek közül, tehát nem "slipon".
jön lefelé rendesen.
Két hét alatt csak belevertétek a gixeresek fejébe, hogy a zx 9 mennyivel jobb motor az övéknél.
küdtem kísérőt is, az oda lett?
igaz a posta előtt vagy 1.8 magasról elejtettem a csomagot, de ha a pálesz túlélte
Egyébként csak kíváncsiskodok ennek kapcsán. Egyszerűen sehol semmi infó arról, hogy melyik évjárat dobja melyik másik évjáratra jó. Az a fura, hogy egyes gyártók árulnak dobot úgy, hogy 98-03 (például Yoshimura, Ixil stb), más gyártók (pl. arrow) meg évjárat szerint külön-külön. Ja és mindegyik felcsavarozós ezek közül, tehát nem "slipon".