Nem is fogok, de oda is írtam egy szerintem kulturált levelecskét. Na már most ha ezek után se értik a dolgokat akkor ott már gyerek korban kezdődtek a bajok. De inkább maradok itt. Szegény sedu meg se mert szólalni.
Má megint belevau,,,
arrol a rozsdás kaszniról beszélsz? Az nem kocsi,,az olyan mint a mamánál a tyúkól,,,,oda járnak a pipik szarni.
Pipikére gondoltam,,bár lehet ő is beleszarna szivesen
Mixikém én a napokban a zozótól kaptam egy olyan videót, amin te vagy a főszereplő a zxr-el, ettől nagyobb pamacsokat engedve
Tovább is van mondjam még...
Végig mert a zizi mindíg is érdekelt
Fajin kis motor, két motorban gondolkodtam, annó vagy nagy zizi, vagy a 9.
Végül is a 9 lett, de valószínű a zizit sem bántam volna meg.
98-99
00-01
94-97-hez van,én kuplungolok amikor kell, az új rohamosztagos csimmmában megesett hogy mikor felteszem a lábam a lábtartóra azonnal dobok egy 1.est ennyit kap+ ba a váltóm semmi többet, köszöni jól van, ebben az évben nem lesz dolga.
Má megint belevau,,,
arrol a rozsdás kaszniról beszélsz? Az nem kocsi,,az olyan mint a mamánál a tyúkól,,,,oda járnak a pipik szarni.
Pipikére gondoltam,,bár lehet ő is beleszarna szivesen
Tovább is van mondjam még...
Fajin kis motor, két motorban gondolkodtam, annó vagy nagy zizi, vagy a 9.
Végül is a 9 lett, de valószínű a zizit sem bántam volna meg.
Vagy egy motor nélküli, rozsda halmaz!?
Nem kell, válaszolni tudom a megfejtést.
00-01
94-97-hez van,én kuplungolok amikor kell, az új rohamosztagos csimmmában megesett hogy mikor felteszem a lábam a lábtartóra azonnal dobok egy 1.est ennyit kap+ ba a váltóm semmi többet, köszöni jól van, ebben az évben nem lesz dolga.