sziasztok!
garázs lomizás közben találtam, hogy keveredett hozzám az rejtély de ha esetleg szüksége van rá valakinek szívesen fogyasztom a kozel sört
ha lehet akkor telefonon 70 5112946
5.Nos úgy van ez, mivel itt nálunk csimbi a legfiatalabb, ő is a legerősebb. Úgy szoktuk ezt csinálni, hogy 45 C fokos meleg aszfaltnál a csimbi belekapaszkodik a motor hátuljába, egy kínai gumitalpú papucsba. A pilóta elindul a lemérendő géppel és a a számítás úgy jön ki, hogy 10 métert, hány másodperc alatt tud megtenni a motorkerékpár, úgy, hogy csimbi kapaszkodik az alfelébe. Ezt az időegységet a megfelelő táblázatból összezorozva kapjuk a lóerőt, keréken mérve. A pontos tizedek számításához, le kell mérni a papucs kopás mértékét és egy másik táblázat megfelelő oszlopából összeszorozni a megadott standard értékkel. Nekünk, így jönnek ki a 9-en 210,2 stb lóerők gyári állapotú motor esetében
Persze meg van határozva, hogy előtte a mérőember hány kalóriát visz be pörköltből, és mennyi darab 5,5 % alkoholfokú sört fogyaszt el mérés előtt Ha nem megfelelő a kalóriabevitel az értékek eltérhetnek.
No! Nem mindegy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik!
1. a gyár megad egy értéket persze marketing miatt főtengőre!
2. mér az okos user egy értéket KERÉKEN, mert neki az hajcccsa a motorját(és az orrodat is tiszticccsa mondta a bíró)
Hol itt a számolás?Nem számolnak semmivel, hanem kijön egy EREDMÉNY!
Akinek meg vagizni kell a kocsmába érték, hogy jó nagy legyen és ezért a főtengőn lévő kell neki, az is MÉRI! Létezik ilyen mérési eljárás!
Ha 5-10% jön ki, akkor ez a következőket jelenti:
1. nagyon jó gép a kawa(kicsi hajtási veszteség)
2. hazudik a gyár és kevesebbet ad meg főtengőre(nem akar úgy járni, mint más márkák, ahol belefutottak saját reklám marketing HAZUGSÁGUKBA, hogy 3/4 érték se volt meg, mint a marketingben)
3. szarúl mért a két pad közül valamelyik(vagy a gyárba mért vagy a maszeknál, ahol keréken mérték le)
Nekem mérték a Prop-Technél három éve kb. 135 ló volt keréken. De ha főtengőn lenne az sem érdekelne, elég az. Minden gyári...
Itt inkább én vagyok a korlát a 96 kilómmal
Vicc ugye?
garázs lomizás közben találtam, hogy keveredett hozzám az rejtély de ha esetleg szüksége van rá valakinek szívesen fogyasztom a kozel sört
ha lehet akkor telefonon 70 5112946
Azért mert írtam ilyet, vagy azért mert nem
Persze meg van határozva, hogy előtte a mérőember hány kalóriát visz be pörköltből, és mennyi darab 5,5 % alkoholfokú sört fogyaszt el mérés előtt Ha nem megfelelő a kalóriabevitel az értékek eltérhetnek.
1. a gyár megad egy értéket persze marketing miatt főtengőre!
2. mér az okos user egy értéket KERÉKEN, mert neki az hajcccsa a motorját(és az orrodat is tiszticccsa mondta a bíró)
Hol itt a számolás?Nem számolnak semmivel, hanem kijön egy EREDMÉNY!
Akinek meg vagizni kell a kocsmába érték, hogy jó nagy legyen és ezért a főtengőn lévő kell neki, az is MÉRI! Létezik ilyen mérési eljárás!
Ha 5-10% jön ki, akkor ez a következőket jelenti:
1. nagyon jó gép a kawa(kicsi hajtási veszteség)
2. hazudik a gyár és kevesebbet ad meg főtengőre(nem akar úgy járni, mint más márkák, ahol belefutottak saját reklám marketing HAZUGSÁGUKBA, hogy 3/4 érték se volt meg, mint a marketingben)
3. szarúl mért a két pad közül valamelyik(vagy a gyárba mért vagy a maszeknál, ahol keréken mérték le)
Itt inkább én vagyok a korlát a 96 kilómmal