csengerben 2 tizes volt egy zőőőd a sírásóé, ő egyenesben tudta a 310-et, ezért is robbant fel benne a generátor mágnese, a főtengely csere után a blokkban maradt mágnes szilánkok újra megzabálták a főtengelyt, sztán vett bele egy másik blokkot. a másik laci haveromé, a fekete,abban már sok km-van sérülés -bukta-motorhiba nélkül.
a zőőd került tápiószentmártonba, egy kis vagány-kodó motoroshoz, már 2x volt a ringen lyme napon de nem mer felmenni vele a pályára. most 320 körül tud.
Valamikor csengeri voltam ismrtem a gépet a tulaj unokatesóm amugy Csabi névre hallgat.Blokkot is cserélt nem csak fötengelyt valami összerakási hiba történt és bedarált valamit a gép ezért kellett új blokk!A cimbim az r1 el letakaritotta nekem nemjön be annyira a 10 es kis termetem miatt arról is lábujjhegyen érek le.Györiek vették meg rosszul nem jártak többet volt a gép fényezgetve mint motorozva vele.
Nekem karácsonyra jön a lóvé a biztosítótól . Addig nem vett komolyan, amíg bíróságra nem került az ügy. 3 év után már ideje rendesen fizetni.
Először a baleset után adott egy kis alamizsnát, majd a kért összeg negyedét 1,5 év után
huhh, ne csak a cm3 nézd meeee 12-es én is ültem a dögön, nekem a méretem a 12, de 240-50 kilóval még eccer nem küzdök-kivéve a saját melléfogásom B kawa- ha fizetek érte.
zx10R 04-05 vagy 07-08, azzal eldobod az agyad. a csengeri volt zx10R 320 körül ment-megy az fogta az audi tt.
szép motor, de beszéltem olyannal aki már látta 3x a főtengelyt a saját verdájában. sikerült eladnia.
Azt mondta a biztositó szakembere hogy utépítésbe gyorsan mentem.Sebességkorlátozás nem volt sebességem a zsaruk szerint 45km.A megengedett 50km volt ezen a szakaszon.De mégis gyorsan mentem a biztosító szerint!Szarakodás meg kötekedés jogalap nélkül!
Nekem k h de a tatinak is ott van.Megállapitott 300000ft kárt és 210000 akar fizetni nem fogadtam el már most ügyvédet fogadtam mert a rendörség is megállapitotta hogy a tata a hunyó.De mégse akar fizetni.
a zőőd került tápiószentmártonba, egy kis vagány-kodó motoroshoz, már 2x volt a ringen lyme napon de nem mer felmenni vele a pályára. most 320 körül tud.
Először a baleset után adott egy kis alamizsnát, majd a kért összeg negyedét 1,5 év után
köszönöm az ajánlatod.
zx10R 04-05 vagy 07-08, azzal eldobod az agyad. a csengeri volt zx10R 320 körül ment-megy az fogta az audi tt.
szép motor, de beszéltem olyannal aki már látta 3x a főtengelyt a saját verdájában. sikerült eladnia.