aha azt hidtem amugy is megy szeki. mennyiért szeretnéd adni a rucit? Hétfőn este megnézem szeki haverjának a ruciját és ha az nem jó akkor elmegyek hozzád megnézem a tied. vagy ha nagyon jó árba adod a rucit és megéri elmennem érte akkor megyek. mi lenne az ára?
Hamarabb szolsz megoldom jo lett volna kicsit kimozdulni mert már unom magam hogy nagyon. De kabán vagyok anyóséknál majd holnap este 5-6 körül indulunk vissza debrecenbe. De azért köszi a meghívást. A méret ami kell az tuti hogy 52-es. A tied az nagyobb nem? az 54es hasban jó de a válla meg a karja az nagy. beszéltem egy szabó ismerőssel told egy kicsit az 52es kabátba a hasamnál hogy beleférjek.
ahogy a cimbora mondta a vizsgabiztosnak mikor miskolcon helyezte forgalomba a fightert: kint maradt olaszban
én a kérdésedre azt mondom : ott maradt valahol nyiregy határában ahol pofára esett vele a volt gazdája.
a cimborámon a spool kétrészes szétszakadt 2 helyen is mikor eltenyerelt a bükkben.
ha azt mondom alpinestars
én a kérdésedre azt mondom : ott maradt valahol nyiregy határában ahol pofára esett vele a volt gazdája.